Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Mas Enlaire estrena nou local social


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2016 05:56:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Mas Enlaire estrena nou local social

L’Associació de Veïns va celebrar ahir al vespre una assemblea seguida per la inauguració oficial del nou espai ubicat en un dels mòduls que va allotjar l'Escola Sa Forcanera

Durant aquests dos dies el nou local social de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire-El Mercat de Blanes ha bullit d’activitat. Avui dissabte, al llarg de tot el dia, l’espai ubicat a la Plaça Onze de Setembre ha allotjat una trobada del Consolat de Cuba amb ciutadans cubans que resideixen en aquest municipi així com en poblacions de la rodalia.


Inauguració Local Social AVV Mas Enlaire
Així ha estat després que tot just ahir al vespre es va fer la primera assemblea dels veïns d’aquest barri, que va anar seguida per la inauguració oficial de les noves instal·lacions. A mitjans del passat mes de gener, l’Ajuntament de Blanes va signar un conveni de cessió del local amb l’entitat veïnal. Es tracta d’un dels mòduls prefabricats que durant més de 10 anys va estar allotjant l’Escola Sa Forcanera abans que es pogués traslladar al nou edifici construït, al setembre passat.


La idea de traslladar-se a aquest nou espai va sortir de la mateixa associació de veïns, que ja feia temps que havia plantejat al consistori blanenc la necessitat de poder disposar d’un local més adequats a les seves necessitats. Fins ara, durant tots aquests anys, l’entitat estava allotjada al Carrer del Mercat 2, de dimensions més reduïdes que el mòdul prefabricat que compta amb una superfície de 120 m2.


Perquè aquesta petició pogués fer-se realitat, l’Ajuntament de Blanes es va posar en contacte amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat -propietària dels mòduls que havien estat allotjant l’Escola Sa Forcanera- perquè en cedís un per a finalitats municipals. Un cop va estar formalitzada l’operació, el consistori va poder materialitzar al seu temps el conveni amb l’entitat veïnal.

Inauguració oficial del nou local

Tot i que l’associació de veïns ja ha estat realitzant alguna activitat en el seu nou local social, la inauguració oficial que ha significat la seva estrena es va emplaçar el vespre d’aquest passat divendres, en un acte que van encapçalar l’alcalde de Blanes i el president de l’entitat, Miquel Lupiáñez i Miguel Gallego respectivament. També van assistir regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, membres de la junta i veïns del barri en general, que no es van voler perdre l’ocasió de festejar l’assenyalat esdeveniment.


La Junta de l'AVV Mas Enlaire
Precisament poc abans que comencés la celebració ja havia tingut lloc la primera assemblea que s’ha allotjat en aquest nou espai. Durant la reunió es va donar compte de les gestions i actuacions efectuades al llarg de l’exercici passat, així com de l’actual estat econòmic. També es van aprovar les propostes d’actuacions a realitzar durant el proper exercici, i finalment es va tancar amb un torn obert de precs i preguntes.


Representants de la Junta de l'AVV i de l'Ajuntament de Blanes
Una de les dades que es va donar a conèixer durant l’assemblea va ser l’espectacular increment del nombre de socis amb què compta actualment l’entitat d’uns anys ençà, havent-los doblat. Des que van haver-hi una renovació de la junta al 2011, s’ha passat dels 58 socis que hi havia llavors fins als 122 que hi ha en l’actualitat.
Data de realització: 02/27/2016 | Data de la darrera actualització: 02/27/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300