Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local i efectius d’emergència de Blanes intervenen en un despreniment que va causar un ferit lleu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2016 12:45:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local i efectius d’emergència de Blanes intervenen en un despreniment que va causar un ferit lleu

Els fets van tenir lloc diumenge al migdia, al caure una rajola, i el ferit lleu és un menor d’edat que va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes, on va ser donat d’alta ahir mateix

Efectius de la Policia Local de Blanes i altres cossos de seguretat i emergència van intervenir ahir diumenge en el despreniment de la rajola d’una façana que va causar un ferit lleu. La trucada alertant de l’incident es va rebre a la Prefectura de la Policia Local de Blanes a les dotze del migdia, informant que s’havia produït en un edifici del barri de Mas Borell.


Intervenció dels cossos d'emergència
Una rajola d’embelliment de 30 x 40 cm situada en la façana principal d’un edifici s’havia desprès amb la mala sort que en el moment de caure va impactar de costat en un nen que estava a sota en aquells moments. Immediatament, un cop engegat el protocol d’emergències, s’hi van presentar tots els efectius requerits, entre ells una ambulància.

Després que els efectius sanitaris li van fer un primer reconeixement, van traslladar el ferit a l’Hospital Comarcal de Blanes on, després de fer-li diverses atencions, va ser donat d’alta ahir mateix. El ferit és un menor d’edat veí de Blanes. D’altra banda, ahir també van intervenir en l’emergència una patrulla dels Mossos d’Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.


Una de les dotacions es va encarregar de fer una primera valoració del despreniment, requerint la presència d’un segon camió per procedir a comprovar la resta de peces de rajoles de l’edifici afectat i comprovar el seu estat. Un cop realitzada la inspecció dels bombers, aquests van determinar que la façana no presentava un perill immediat de nous despreniments, llevat d’una rajola. Per això, van recomanar la revisió i reparació del conjunt de tota la façana.


L’operatiu va allargar-se durant poc més d’una hora, procedint a tallar el carrer on havia tingut lloc el despreniment durant tot aquest temps perquè els efectius d’emergència poguessin treballar millor. D’altra banda, la Policia Local de Blanes també va procedir a senyalitzar el lloc on havia tingut lloc per precaució.
Data de realització: 04/04/2016 | Data de la darrera actualització: 04/04/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300