Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es solidaritza amb els malalts de Parkinson en motiu del Dia Mundial de l’11 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/05/2016 01:58:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes es solidaritza amb els malalts de Parkinson en motiu del Dia Mundial de l’11 d’abril

S’han recollit 900 €, que es lliuraran a l’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva-Alt Maresme, en la Gala Benèfica que s’ha fet al Teatre organitzada per l’Escola de Dansa Daina

En motiu del Dia Mundial del Parkinson, que es commemora l’11 d’abril, Blanes està allotjant durant aquests dies diverses activitats per fer difusió d’aquesta malaltia, així com per recollir fons econòmics perquè es puguin seguir oferint serveis als seus afectats. El cicle s’ha encarregat d’organitzar-lo l’entitat de referència en aquesta àrea del territori, l’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva-Alt Maresme, ACAP Blanes.


Ballarins i Ballarines de la Gala Benèfica per ACAP Blanes
El punt de partida d’aquestes activitats va tenir lloc la tarda d’aquest passat dissabte al Teatre de Blanes, amb la gala benèfica que va organitzar l’Escola de Dansa Daina, i que va comptar amb la col·laboració d’altres centres de dansa del territori. A través de la venda d’entrades per assistir a l’espectacle s’han recollit un total de 875 euros, que es lliuraran a ACAP Blanes.


La presidenta d'ACAP Blanes, Antònia Escalé, a la Gala Benèfica
Antònia Escalé, presidenta d’ACAP Blanes, ha agraït la solidaritat de tothom qui va acompanyar-los durant la vetllada d’aquest passat dissabte i, en especial, a l’Escola de Dansa Daina que es va encarregar d’organitzar la gala benèfica. La presidenta de l’entitat social ha destacat igualment que, a banda dels qui van adquirir les entrades per assistir-hi, també es van recollir diners a través de la fila zero, una altra manera de contribuir en la causa solidària.

Espectacle de dansa amb una 50ena de números de ball

La gala benèfica va quedar centrada en diversos números musicals que van oferir una cinquantena de ballarins i ballarines procedents de tres centres. A banda de l’Escola de Dansa Daina, que es va encarregar de la coordinació i organització de l’esdeveniment, també van participar integrants de l’Escola de Dansa Alira de Lloret de Mar, així com de l’Escola de Dansa Cristina Llobet de Tordera.

Els nois i noies van fer passar als nombrosos assistents que omplien el Teatre de Blanes una vetllada molt ben valorada pels espectadors, entregats de manera còmplice d’antuvi al seu bon fer. Els ballarins i ballarines van oferir una 50ena de números de ball que va fer un repàs a gairebé tots els estils: dansa clàssica i contemporània, rock, flamenc, jazz, etc.

Resta d’activitats en motiu del Dia Mundial del Parkinson

La següent activitat inclosa en el cicle organitzat en motiu del Dia Mundial del Parkinson tindrà lloc la setmana vinent, el divendres 15 d’abril, amb una conferència que s’allotjarà a l’Auditori del Centre Catòlic de Blanes a les 6 de la tarda. Sota el títol Apatia i Parkinson: que podem fer per posar-hi remei?, la xerrada anirà a càrrec del reconegut Doctor en Neurologia Vicente Jesús Garcia Gil, i està adreçada tant als malalts i familiars afectats per aquesta malaltia com per al públic en general.


L’endemà dissabte 16 d’abril, en aquest cas a la veïna població de Lloret de Mar, s’instal·larà una Taula Informativa sobre la malaltia, i també es recolliran aportacions solidàries. La taula estarà ubicada a la Plaça de l’Església de Lloret de Mar des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda. Val a dir que dissabte passat també es va instal·lar anàlogament una Taula Informativa a l’entrada del Teatre amb els dos mateixos objectius.


D’altra banda, al llarg de la propera setmana, de l’11 al 15 d’abril, es faran Jornades de Portes Obertes al local social d’ACAP Blanes, situat a l’Avinguda Joan Carles I número 1. L’horari per participar en les jornades que s’han organitzat de dilluns a divendres serà des de les 10 del matí i fins les 12 del migdia, i són una bona oportunitat per conèixer in situ les instal·lacions i serveis que ofereix l’entitat.


Per últim, el cicle culminarà el divendres 6 de maig, de nou a Blanes, amb un dinar de germanor que també servirà de cloenda dels actes en motiu del Dia Mundial que se celebra dilluns vinent, 11 d’abril. Des que l’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme es va posar en marxa l’any 2005, l’entitat sense ànim de lucre ha fet un llarg i productiu camí donant suport als afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa i, malauradament, encara incurable.
Data de realització: 04/05/2016 | Data de la darrera actualització: 04/05/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300