Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per la Consulta Popular de la C-32 a Blanes del diumenge 17 d’Abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2016 03:21:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per la Consulta Popular de la C-32 a Blanes del diumenge 17 d’Abril

Aquest matí s’han habilitat les seus on podran anar a votar les 33.150 persones que podran fer-ho, en qualsevol de les 8 seus que hi ha arreu del municipi, de 10 a 20 h

Avui al matí s’ha muntat la infraestructura necessària perquè diumenge vinent tot estigui a punt a Blanes per fer la Consulta Popular sobre el Projecte de Prolongació de la C-32. En cadascuna de les seus de votació s’ha habilitat el material necessari perquè el procés compti amb totes les garanties.


Treballadors de l'Ajuntament de Blanes amb els preparatius
a l'Escola Pinya de Rosa
Hi ha vuit llocs on es pot anar votar, un d’ells amb dues meses, de manera que en total n’hi haurà nou per efectuar la consulta. Les vuit seus electorals estan situades a l’Ajuntament de Blanes –on hi ha dues meses-, l’Escola Pinya de Rosa i als locals socials de les associacions de veïns de La Plantera, Mas Moixa, Mas Enlaire, Mas Florit, Ca la Guidó i Mas Borinot.


En cada mesa hi ha un ordenador amb el programari necessari per connectar en temps real amb la Base de Dades elaborada per l’Àrea de Recursos Tecnològics de l’Ajuntament, on s’han inclòs els ciutadans que podran votar en la consulta popular de diumenge vinent. Són tots els majors de 16 anys –incloent els qui compleixen aquesta edat el 17 d’abril- que estan inscrits al Padró Municipal de Blanes.


Local de l'AVV de Ca la Guidó
Aquesta disposició permet que els votants puguin escollir qualsevol de les 9 meses per participar en la Consulta Popular. Per evitar la possibilitat que una mateixa persona pugui emetre el seu vot més d’una vegada, els treballadors de l’Ajuntament de Blanes que hi haurà en cadascuna de les meses podran consultar la Base de Dades on constarà si la persona ha votat o no.


Local de l'AVV de La Plantera
L’horari de la consulta serà des de les 10 del matí fins a les 20 del vespre, i tant a les 14 com a les 19 h es farà un recompte de les dades de participació per anar coneixent l’evolució de la Consulta Popular. Un cop s’hagin tancat les seus electorals, es procedirà al recompte de vots, que es comunicaran finalment a la seu de recepció a l’Ajuntament de Blanes.

La Consulta Popular del 17 d’Abril en Xifres :

Nombre aproximat de votants33.150 persones
Personal de l’Ajuntament de Blanes 27 treballadors
Voluntaris mobilitzats 33 persones
Seus Electorals 8 locals
Meses de votació 9 urnes
Horari de 10 a 20 h
Data de realització: 04/15/2016 | Data de la darrera actualització: 04/15/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300