Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Carl Faust homenatja al seu creador en el 64è aniversari de la seva mort


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2016 03:17:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Carl Faust homenatja al seu creador en el 64è aniversari de la seva mort

Ha estat el primer acte oficial en què ha participat el nou gerent, Josep Borrell, que fins ara havia ocupat aquest càrrec en funcions

Aquest passat diumenge, 24 d’abril, es van complir els 64 anys de la mort del fundador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust. Per aquest motiu, complint una tradició encetada aquests darrers anys, se li va retre homenatge amb un acte modest però carregat de significat tenint en compte l’important llegat botànic que va deixar a Blanes.


L'alcalde, Miquel Lupiáñez, i el patró de la fundació,
Joan Planells, dipositant el ram de flors
Diumenge passat al migdia Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes, Joan Planells, patró de la Fundació Carl Faust, i el seu gerent, Josep Borrell, van participar en una senzilla cerimònia. Aquesta va consistir en dipositar un ram de flors a l’estàtua de Faust que hi ha al Passeig de Mar. La Fundació Carl Faust és la gestora del llegat patrimonial, científic, filosòfic i espiritual de Faust.

Josep Borrell, nou gerent de la Fundació Carl Faust

En aquest sentit, l’homenatge d’aquest passat diumenge també va tenir un significat afegit, i és que es va tractar del primer acte oficial en què va participar el gerent de la Fundació Carl Faust, Josep Borrell. D’un any ençà, Josep Borrell ja havia ocupat aquest càrrec en funcions, quan l’anterior gerent, Jaume Dulsat, va assumir l’alcaldia de Lloret de Mar.


Josep Borrell, Miquel Lupiáñez i Joan Planells
Ara fa una setmana, els membres de la fundació el van ratificar-lo en junta, en un càrrec que comporta la direcció del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes. Josep Borrell (Vilobí d’Onyar, 1973) és llicenciat en Filosofia per la Universitat de Girona, i màster en gestió de mitjans audiovisuals per la Universitat de Barcelona. Del 2003 al 2007 va ser director de Ràdio Marina i des del 2007 fins a l’actualitat gestor de La Selva Comunica.

Des de fa set anys, Josep Borrell estava vinculat amb les activitats del Jardí Marimurtra com a col·laborador molt pròxim a l’anterior gerent. Ara, el Patronat de la Fundació li ha fet l’encàrrec de, bo i millorant l’atractiu del Jardí, donar-lo a conèixer més en l’àmbit nacional i en l’internacional utilitzant les noves tecnologies de la comunicació.
Data de realització: 04/26/2016 | Data de la darrera actualització: 04/26/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300