Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Fina Brunet guanya el Premi 1924 de Ràdio Associació per la seva trajectòria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2016 09:33:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FINA BRUNETFina Brunet guanya el Premi 1924 de Ràdio Associació per la seva trajectòria

La periodista blanenca fa 30 anys que treballa a TV3, i actualment continua com a reportera a peu de carrer al programa “Els Matins”, entre d’altres

Avui dimarts s’ha fet pública la resolució dels XVI Premis Ràdio Associació, que atorga Ràdio Associació de Catalunya. El guardó en l’àmbit audiovisual, el Premi 1924, ha estat enguany per a Fina Brunet, en reconeixement a la seva trajectòria professional en el món de la ràdio i la televisió, especialment a TV3, així com pels seus inicis a Cadena 13 i Catalunya Ràdio.


Fina Brunet, durant la presentació del llibre de Rafel Bagot
Més concretament, el guardó se li ha concedit per la seva carrera com a periodista s’ha basat en “L’actitud de professionalitat constant que la manté en primera línia de l’actualitat amb el mateix compromís que el primer dia”. La periodista blanenca va començar en el món de la comunicació davant dels micròfons d’Antena Blava, que posteriorment va esdevenir en l’actual Ràdio Marina, l’emissora comarcal amb seu a Blanes.


Fa 30 anys que Fina Brunet treballa a TV3, on l’hem vist des del principi que va néixer Televisió de Catalunya als TN, o bé en programes tan mítics i populars com Tres senyores i un senyor, al costat de Susanna Griso i Gemma Nierga. L’any 2004 va ser la pregonera de la Festa Major de Santa Anna de Blanes, i el passat 1 d’abril la mestre de cerimònies d’excepció de la presentació del llibre del seu company de professió, el també periodista blanenc Rafel Bagot.Data de realització: 04/26/2016 | Data de la darrera actualització: 04/26/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300