Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del VI Triatló Vila de Blanes disputat diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2016 10:43:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit del VI Triatló Vila de Blanes disputat diumenge

Van participar 530 esportistes i el més ràpid va ser Liam Lloyd, atleta galès del Club Triatló Blanes, mentre que en la categoria femenina es va imposar Marta Sánchez

Per sisè any consecutiu, la nostra vila va ser diumenge passat capital catalana d’aquesta modalitat esportiva que cada any guanya més adeptes. Es tractava del VI Triatló Vila de Blanes, que va aplegar 530 atletes repartits en les dues proves que es van disputar: la primera per a elits i sèniors masculins, i la segona per a dones, atletes no federats, cadets i veterans 2. Es tracta d’una altra de les proves inclosa al calendari de la marca esportivo-turística Blanes X Runners.


Sortida prova natació - Fotografia: David Albuixech
En totes dues proves, els participants havien de cobrir idèntic recorregut: 750 m en natació, 20 km en ciclisme i 5 km en la cursa a peu. Dels tres recorreguts, l’única novetat va ser la sortida de natació, que enlloc de fer-se des de la punta de badia més propera a Sa Palomera, es va fer des de l’altra costat, a tocar al Club Vela Blanes. En ciclisme es van fer tres voltes en circuit urbà, mentre que la cursa a peu anava des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample fins al Port.


Els tres primers classificats en masculí - Fotografia: Aitor Roger
La primera prova del circuit en totes tres modalitats va tenir un final trepidant, amb quatre atletes classificats en les respectives primeres posicions en només set segons. El podi absolut el va encapçalar l’esportista galès afincat a Blanes Liam Lloyd, del Club Triatló Blanes, seguit per Fernando López de Sagredo, Albert Parreño i Lucas Mola. Per la seva banda, en dones les més ràpides van ser Marta Sánchez i Anna Flaquer.


Lliurament Premis i Homenatge - Foto: Federació Catalana Triatló
En la vessant més emotiva, val a dir que l’organització, els participants i el món del triatletisme en general van aprofitar l’entrega de premis que va tenir lloc diumenge passat a Blanes per retre un sentit homenatge al seu company Jakub Chara, del Club Natació Banyoles. L’esportista va morir fa una setmana, víctima d’un desafortunat accident, mentre participava en una prova cicloturista.

Data de realització: 04/26/2016 | Data de la darrera actualització: 05/03/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300