Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Crònica temes tractats al Ple Municipal del mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2016 11:15:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Crònica temes tractats al Ple Municipal del mes d’abril

Entre els temes aprovats, s’instarà a la Generalitat que garanteixi el finançament mínim de les escoles bressol, i defensar els ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional

A banda del tema més destacat, el procés participatiu del projecte de la C-32, tractat en la sessió plenària a través de dos punts, el ple també ha donat compte dels escrits de resposta de l’Agència Catalana de l’Aigua en relació a la moció aprovada al novembre sobre el manteniment i conservació de les lleres. En la part resolutiva, s’ha fet l’aprovació provisional de l’expedient de modificació del pressupost municipal 2016, amb els vots a favor del PSC, CDC, ERC i PP, els vots en contra d’ICV-EUiA, i l’abstenció de Batega, Ciutadans i la CUP.


Ple Municipal 28 Abril 2016
Per la seva banda, en la darrera part de control on es tracten les mocions, s’ha aprovat amb els dos únics vots en contra d’ERC una proposta d’acord presentada per Ciutadans per instar al govern de la Generalitat perquè garanteixi el finançament mínim de les Escoles Bressol a Blanes. Les dues següents mocions han prosperat per unanimitat: la presentada per CDC de suport a les persones amb celiaquia, i la d’ICV-EUiA i Batega per Blanes per l’impuls de la música en viu als bars i restaurants de Blanes.

Per últim, la darrera moció s’ha aprovat amb els vots del grup proponent, la CUP, sumats als de CDC i ERC; el PSC, Ciutadans i PP han votat en contra, i tant ICV-EUiA com Batega per Blanes s’han abstingut. La proposta d’acord mostra el rebuig de l’Ajuntament als requeriments enviats per ordre de l’Audiència Nacional als ajuntaments que van aprovar en el seu dia una moció de suport al a declaració 1/XI del Parlament de Catalunya.
Data de realització: 04/28/2016 | Data de la darrera actualització: 04/28/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300