Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El XXV Cicle de Concerts “Música a l’Esperança” arrenca aquest divendres 7 de maig amb “Glòria Garcés Trio”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2016 11:26:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El XXV Cicle de Concerts “Música a l’Esperança” arrenca aquest divendres 7 de maig amb “Glòria Garcés Trio”

Enguany hi haurà cinc sessions, que inclouran les actuacions de Rosa Zaragoza, Víctor Palacios, Òpera Prima i Lídia Pujol presentant “Iter Luminis”

Aquest 2016 el Cicle de Concerts Música a l’Esperança arriba al primer quart de segle de vida. Ho farà amb una proposta molt engrescadora, que arrenca precisament aquest divendres 7 de maig amb Glòria Garcés Trio. En total, el cicle inclourà cinc concerts, que començaran sempre a partir de les 10 de la nit a l’emblemàtica Capella de l’Esperança, que dóna nom a aquest esdeveniment des de fa 25 anys.


Glòria Garcés Trio
Glòria Garcés Trio, que estrenarà el XXV Cicle de Concerts Música a l’Esperança, es basa en el piano i la veu de l’artista que dóna nom al grup, acompanyada a la guitarra per Evandro Correa i pel blanenc Xavi Molina al saxo i clarinet. Després de molt de temps d’escriure i actuar amb i per a d’altres artistes i companyies, Glòria Garcés ha decidit treure del seu calaix més amagat les primeres cançons que ha escrit com a cantautora, un recull de temes que combina amb versions dels autors que més aprecia. Tot plegat, embolcallat sota un seductor títol: Nits en Blanc.

Un complet cicle de concerts cada divendres fins al 3 de juny

Al llarg dels quatre següents divendres –els dies 13, 20 i 27 de maig, així com el 3 de juny-, el cicle inclourà les actuacions de Rosa Zaragoza, que presenta De la Pell i de l’Ànima; Víctor Palacios oferint un recital flamenc; el grup Opera Prima amb l’espectacle Nus; i finalment, com a concert extraordinari per celebrar els 25 anys, l’actuació de Lídia Pujol acompanyada de Miquel Àngel Cordero al contrabaix i veu.


Lídia Pujol encapçala el cartell d'"Iter Luminis"
Totes les actuacions tenen un preu d’entrada de 10 €, llevat de la darrera del 3 de juny, amb l’espectacle Iter Luminis (El camí de la llum), que encapçala Lídia Pujol, i que costarà 15 €. El cicle de concerts està organitzat per l’Associació Cultural Amics de Música a l’Esperança amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, Cava Laviret i Floristeria Roser.
Data de realització: 05/05/2016 | Data de la darrera actualització: 05/05/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300