Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aurelià Serra Cauchetiez i Eli Gordon guanyen la III Trail Selva Marítima de Tossa a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/17/2016 04:51:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aurelià Serra Cauchetiez i Eli Gordon guanyen la III Trail Selva Marítima de Tossa a Blanes

Per tercer any consecutiu la prova organitzada pel Grup Fondistes Blanes que cobreix 22 km va tancar el nombre màxim d’inscripcions en 500 participants

Aquest passat diumenge el Grup Fondistes Blanes va tornar a revalidar l’èxit amb que corona totes les proves que organitza, aquesta vegada a través de la III Trail Selva Marítima, que va transcórrer des de Tossa de Mar fins a Blanes travessant Lloret, amb un recorregut d’uns 22 quilòmetres arran de mar. El primer en creuar la línia d’arribada va ser Aurelià Serra Cauchetiez amb un temps de 2 hores, 3 minuts i 39 segons.


Pere López (3er), Aurelià Serra Cauchetiez (1er) i
Jaume Martí (3er) - Fotografia: David Albuixech
El guanyador absolut és de Girona i competia per lliure, sense representar a cap equip. Darrera d’ell van arribar Jaume Martí, del Trail Running Girona, amb 2:04:36 hores; i en tercer lloc Pere López Castillo, del Team Segurartic-Sporthg, amb 2:06:22 hores. En la categoria de dones, la més ràpida va ser Eli Gordon Rodríguez, del Team Segurartic Catalana-Occidente, que va invertir 2:12:32 hores en fer el recorregut, i provenia de Montornès del Vallès.


Eva Montero (2a), Eli Gordon (1a) i Gemma Colomé (3a)
Darrera d’ella es van situar Eva Montero, del Montseny Maasais, amb un temps de 2:24:38 hores, i Gemma Colomé Estrada, del Rafalgueri, que va fer el recorregut en 2:27:45 hores. Per tercer any consecutiu, els organitzadors de la prova van haver de tancar inscripcions abans del diumenge, ja que s’havia assolit el nombre total fixat en 500 participants. Igual que en les dues anteriors edicions, la cursa va sortir a les 9 del matí des de Tossa, mentre que el primer en arribar ho va fer poc després de les 11 del matí al Passeig de Mar de Blanes.

Puntuable per la Lliga Catalana de Curses de Muntanya

Per primera vegada, la prova ha format part de la Lliga Catalana de Curses de Muntanya, i el seu principal atractiu és que transcorre majoritàriament arran de mar, resseguint camins de ronda, platges i caletes. Una altra novetat pel que fa al recorregut de Blanes ha estat que va passar pel mig del Jardí Tropical Pinya de Rosa. La principal duresa de la Trail Selva Marítima són els seus desnivells, així com els trams amb elevats graus d’inclinació.


Fotografia: David Albuixech
Al llarg del recorregut hi havia tres avituallaments: a Cala Canyelles (líquid i sòlid), Lloret de Mar (líquid) i Cala Santa Cristina (líquid i sòlid). Finalment, en arribar a Blanes hi havia un complet servei d’entrepans, begudes i altres complements com ara fruits secs, fruita i fins i tot gominoles i cervesa. Es tractava tant de recuperar forces com de poder degustar una recompensa gastronòmica prou merescuda per tots els participants.


Arribada a Blanes - Fotografia: David Albuixech
Cap a 2/4 d’1 del migdia va tenir lloc l’entrega de premis als tres primers classificats en la categoria d’homes i dones. El president del Grup Fondistes Blanes, Toni Rodríguez, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas, i la regidora de Promoció de la Ciutat i Turisme, Dafne Galvany, van encarregar-se d’encapçalar l’acte. A banda dels trofeus i diferents regals que van rebre els tres primers corredors i corredores, els primers en homes i dones també van ser obsequiats amb un pernil.


President del Grup Fondistes Blanes, Toni Rodríguez, classificats i
regidors d'Esports i Promoció de la Ciutat, Joel Comas i Dafne Galvany
Data de realització: 05/17/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300