Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El I Concurs de Fotografia del Barri de Mas Enlaire ja té guanyadors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/23/2016 03:46:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El I Concurs de Fotografia del Barri de Mas Enlaire ja té guanyadors

L’ha organitzat l’Associació de Veïns, que dissabte vinent també farà la III Fira d’Antiguitats, i la primera setmana del mes de juny les festes del seu barri

Durant aquests dies l’Associació de Veïns de Mas Enlaire està especialment activa, amb diversos esdeveniments prou destacats que atrauen l’interès tant de la resta de vilatans del municipi com dels visitants que venen a Blanes. L’activitat més recent ha estat el I Concurs de Fotografia del Barri de Mas Enlaire, del qual es va emetre el corresponent veredicte fa pocs dies.


1er Premi: "Quan Costa" - Autor: Pablo Ntutumu
Per a l’organització del concurs s’ha comptat amb el patrocini del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, així com la col·laboració de l’Ajuntament, el GIF (Grup d’Imatge i Fotografia), els establiments blanencs especialitzats en fotografia Maduixa Foto i Kodak Express Fotomania, i l’empresa dissenyadora Tangram Estudi Gràfic. Podia participar-hi tothom qui en tingués ganes, i del què es tractava era de fer instantànies sobre racons del barri, comerços, activitats econòmiques...: reflexos de la realitat cultural, social i econòmica de Mas Enlaire.


2on Premi: "Vols sortir amb mi?" - Autor: Jordi Masbernat
L’experiència es pot considerar tot un èxit de convocatòria, ja que hi ha hagut 42 treballs presentats, a càrrec de 20 fotògrafs. Després d’una intensa deliberació, el jurat qualificador ha atorgat el primer premi, de 150 €, a Pablo Ntutumu, amb la instantània titulada Quan Costa?. El segon premi, de 100 €, l’ha guanyat Jordi Masbernat amb la imatge Vols sortir amb mi?; i finalment Martín Caballo ha guanyat el tercer premi, de 50 €, amb la fotografia Moments.


3er Premi: "Moments" - Autor: Martín Caballo
El lliurament de premis tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, el dissabte 4 de juny, coincidint amb les festes del veïnat. D’altra banda, val a dir que properament està previst que es faci una exposició fotogràfica al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire on, a banda dels treballs guanyadors, també s’hi recollirà una selecció de les obres presentades. Serà una manera molt distesa i entretinguda de fer un repàs als racons d’aquest veïnat, a l’hora que es gaudeix de les autèntiques obres d’art que han concorregut.

Amb tot, abans que arribi el dia en què tindrà lloc l’entrega de premis, el barri de Mas Enlaire tornarà a ser un pol d’atracció de blanencs i visitants a través de la III Fira d’Antiguitats que es farà aquest proper dissabte 28 de maig, a la Plaça Onze de Setembre. Igual que ja s’ha fet en les dues anteriors edicions, l’activitat s’encetarà al matí i estarà oberta fins al vespre. Per últim, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire també està ultimant els darrers preparatius de les seves festes de barri, que se celebraran del 3 al 5 de juny amb un munt d’atractius musicals, d’oci i esbarjo.Data de realització: 05/23/2016 | Data de la darrera actualització: 05/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300