Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una fotografia de les Estores de Corpus guanya el I Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2016
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EBlanesBotanicUna fotografia de les Estores de Corpus guanya el I Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida

S’han presentat 310 imatges, i l’activitat formava part de la campanya “Blanes Botànic”. Avui s’ha lliurat el premi a la guanyadora, @islandika, al Jardí Botànic Marimurtra

Una de les activitats inclosa al cicle Blanes Botànic realitzat del 12 al 29 de maig, ha estat el I Concurs d’Instagram #Blanesvilaflorida, que es va tancar diumenge passat amb la confecció de les tradicionals Estores de Corpus de Raval. Aquest divendres al migdia, el Jardí Botànic Marimurtra ha allotjat l’acte de lliurament del premi a l’autora de la fotografia guanyadora, Sandra Duran (@islandika), veïna de Blanes, que compta amb 107.000 seguidors a Instagram.


Quim Torrecillas, Lluís Pascual, Antoni Membrives, Josep Borrell,
Sandra Duran (@islandika) i Miquel Lupiáñez
La instantània premiada va ser disparada precisament diumenge passat, davant d’una de les Estores de Corpus de Raval. L’acte d’entrega del premi l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Arxiu, Quim Torrecillas. També han participat Josep Borrell, director gerent de la Fundació Carl Faust que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra, així com representants d’altres empreses i institucions que han col·laborat en el concurs -Lluís Pascual i Antoni Membrives-, i la membre del jurat, Pilar Junyent.

Un total de 310 fotografies presentades

Al certamen s’han presentat un total de 310 fotografies, que havien de complir diversos requisits, entre ells haver estat realitzada amb un dispositiu mòbil i durant el període del concurs. La participació ha estat totalment gratuïta, i cada fotògraf podia presentar tantes obres com volgués. El motiu que inspirés els treballs presentats havia de ser qualsevol espai botànic, jardins o flors on es reconegués que havia estat feta a Blanes.

Fotografia guanyadora - Autora: @islandika
La guanyadora ha rebut com a premi un lot de productes gastronòmics i altres obsequis. Així, hi havia vermut i cava Laviret, mel del Marimurtra, vi Blanc de Vela de cal Correu, 2 entrades pel Jardí Botànic Marimurtra, 2 entrades al Jardí Tropical Pinya de Rosa, 2 entrades per un dels espectacles professionals de la nova temporada al Teatre de Blanes i 2 llibres de publicacions municipals.


Reunió dels membres del jurat
Per destriar la fotografia guanyadora, els membres del jurat es van reunir la tarda d’aquest passat dijous, escollint primer cinc finalistes i després la instantània que ha resultat premiada. Els membres del jurat han estat Pilar Junyent, manager @IgersGirona; Roser Divison, presidenta de l’Associació d’Estores de Raval; Fernando Olaizola, de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) i Quim Torrecillas, regidor de Cultura i Arxiu.


L’objectiu de Blanes Botànic ha estat reivindicar la vocació com a Ciutat Botànica, recentment reconeguda amb el distintiu de Vila Florida, així com potenciar el turisme cultural i mediambiental. Per dur a terme aquest cicle, s’ha comptat amb la complicitat de diverses entitats i associacions de veïns, així com dels veïns que s’han afegit a la iniciativa omplint de flors i plantes les botigues, els balcons, etc.


Organitzat per l’Ajuntament de Blanes, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Estores de Raval, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, vermut i cava Laviret, vi Blanc de Vela de cal Correu, el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa.
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/03/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300