Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La VIII Sparta Cup ha desembarcat ja a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2016 05:55:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

imatgeLa VIII Sparta Cup ha desembarcat ja a la Ciutat Esportiva Blanes

Un total de 30 equips procedents de 17 països competiran durant aquest cap de setmana en el torneig internacional d’Hoquei en Línia que culminarà diumenge amb la final

Avui divendres la Ciutat Esportiva Blanes ha començat a allotjar la VIII Sparta Cup, un torneig internacional d’hoquei en línia que aplega els millors jugadors i equips d’arreu del món en aquesta modalitat. La Sparta Cup va néixer l’any 2009 fruit de la necessitat d’haver de marxar a l’estranger per poder jugar competicions internacionals. Actualment és el millor torneig d’Europa per on han passat equips de tot el món, com és el cas de l’edició d’enguany a Blanes.


Partit entre Boston i Espanya - VIII Sparta Cup
L’hoquei en línia va néixer després de la febre post olímpica de Barcelona ’92. Un grup d’amics provinents de l’hoquei gel i amants del patí en línia es reunien a la ciutat comtal per practicar el seu esport favorit, que als Estats Units ja era l’esport estrella i amb més projecció, tot i que aquí era encara desconegut. Poc després, a la temporada 94/95, es va crear la primera Lliga Catalana d’Hoquei en Línia.


La competició que s’acull a Blanes des d’aquest divendres i fins diumenge reuneix els millors equips d’Europa i Amèrica. En total, hi ha 30 equips procedents de 17 països, amb jugadors de 21 països. En la competició d’Sparta Pro hi ha 16 equips, en la de Màsters 8 equips, i en la Women Pro 6 equips. Segons les xifres facilitades per l’organització, es calcula que durant aquests dies la competició mourà 2.500 persones: 420 esportistes, 500 fans i 1.680 familiars.

Els partits s’estan jugant a les pistes Blava i Vermella de la Ciutat Esportiva Blanes, i també s’han instal·lat diversos entreteniments complementaris lúdics, d’oci i gastronòmics a l’exterior de l’equipament esportiu. Després que avui s’han començat a fer els primers enfrontaments, dissabte a la tarda hi haurà els Play Outs, diumenge al matí les semifinals i a la tarda els partits per dirimir el podi de primers classificats.


Les tres finals en Màsters, Woman Pro i Sparta Pro es jugaran a les 15’30, 16’15 i 17 h respectivament, mentre que el lliurament de premis tindrà lloc a les 17’45 h, ja que els partits d’Hoquei en Línia duren 45 minuts. L’Hoquei en Línia afegeix un plus de velocitat i rapidesa a l’hoquei sobre rodes que li aporta un plus de vertiginós molt apreciat pel públic.Data de realització: 06/03/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300