Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Mònica Green, Gospel Viu, Susanna del Saz i Marion Harper a les XI Nits de Marimurtra 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2016 02:16:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Mònica Green, Gospel Viu, Susanna del Saz i Marion Harper a les XI Nits de Marimurtra 2016

Els concerts s’han programat pels dies 6, 13, 19 i 27 d’agost, i s’allotjaran al Templet de Linné. Amb cada entrada adquirida se’n regalarà una altra per visitar el jardí de dia

Les nits d’estiu a Blanes són, des de fa 11 anys, l’ocasió per poder gaudir d’aquest emblemàtic entorn natural un cop s’ha post el sol a través de Les Nits de Marimurtra, una oferta lúdica, cultural, musical i diferenciada que ha esdevingut el festival de referència de la Costa Brava Sud. La Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, continua apostant per un cartell de qualitat que s’avingui amb l’exclusivitat que ofereix aquest entorn per fer-hi els concerts.


Benvinguda a càrrec de Joan Planells, patró de la Fundació Carl Faust
Avui al migdia s’han encarregat de presentar aquesta 11a edició el gerent de la Fundació Carl Faust, Josep Borrell, precedit per una breu salutació a càrrec d’un dels patrons d’aquesta institució, Joan Planells. També els han acompanyat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez; el tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient, Juanjo Navarro; i la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany.

Quatre propostes per les nits dels caps de setmana d’agost

Enguany s’han programat quatre espectacles que tindran lloc durant els caps de setmana del mes d’agost. El primer es farà el dia 4, a càrrec de Monica Green, en un concert solidari destinat a generar recursos per la investigació de les immunodeficiències primàries, un conjunt de més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunitària. Actualment, afecten a 1 de cada 2.000 nounats.


Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust
El 13 d’agost serà el torn de The Gospel Viu Choir, una de les formacions més notables d’àmbit europeu, que oferirà el millor gospel urbà del moment al seu acostumat ritme trepidant, frenètic i colpidor. Els seguirà en el calendari la cantant Susanna del Saz, que el dia 19 presentarà el seu darrer treball discogràfic Amando a Manzanero, un disc de boleros dedicat al gran compositor mexicà.

Per últim, la veu de Marion Harper tancarà el cicle d’aquest 2016 el dia 27, presentant el seu àlbum, Cotton Candy, després de l’èxit del seu primer treball, que la va dur a tocar en alguns dels escenaris més emblemàtics com el Palau de la Música, la Sala Apolo o el Hard Rock. Precisament la presentació que s’ha fet avui dimecres s’ha tancat amb una breu interpretació de diversos temes que ha ofert en viu i en directe Marion Harpes.


Marion Harper, l'artista del 4rt concert del 27 d'agost
Novament, el conegudíssim Templet de Linné serà l’escenari on es faran els concerts, un entorn privilegiat situat sobre la Cala Sa Forcanera. Les Nits de Marimurtra consisteixen en concerts de petit format, amb un aforament exclusiu de 200 persones, on es crea una atmosfera de proximitat única i singular. L’obertura de portes al públic es fa a les 8 del vespre, mentre que els espectacles comencen a les 10 de la nit.

Més que un concert, més que un festival

El què fa esdevenir aquests espectacles en especials són els seus valors afegits. Per això, sempre ofereix un ventall d’activitats al voltant del Jardí. A banda del propi concert, es té molta cura d’oferir una bona proposta gastronòmica que l’acompanyi, així com un al·licient lúdic a l’espai Chill Out un cop acabat el concert. Els preus dels concerts oscil·len entre els 18 € i els 24 € l’entrada, i també es pot gaudir de la millor cuina d’El Remolk més una entrada a l’espectacle amb el pack gastronòmic de 37 €. Per últim, hi ha la possibilitat de comprar un abonament per les 4 nits al preu de 75 €.


Amb cada entrada que s’adquireix per Les Nits de Marimurtra es regala una altra entrada per visitar el Jardí Botànic Marimurtra de dia. D’aquesta manera es vol promoure el coneixement de l’espai, la seva riquesa botànica i el seu valor paisatgístic com a enclavament turístic de primer ordre a Blanes i la Costa Brava. Justament en aquesta línia s’ha pronunciat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, en el parlament de cloenda de la presentació.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez
El batlle ha convidat a tothom que encara no hagi tastat l’experiència perquè hi vagi i ho provi. Miquel Lupiáñez ha remarcat: “Podran gaudir d’una nit envoltats per la màgia de les onades i de la natura que només es pot donar aquí i en aquest espai. És una experiència que recomano especialment, perquè és única i irrepetible”. L’alcalde de Blanes també ha destacat el bon fer de la Fundació Carl Faust, a qui ha agraït la seva tasca per contribuir a enriquir la cultura i els atractius turístics del municipi.

Data de realització: 06/08/2016 | Data de la darrera actualització: 06/08/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300