Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per viure un intens cap de setmana farcit d’ofertes i activitats, amb el Blanes 12


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2016 09:31:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per viure un intens cap de setmana farcit d’ofertes i activitats, amb el Blanes 12

L’acció promocional començarà la nit d’avui divendres amb la concorreguda Shopping Night que culminarà amb el sorteig de dos vals de 500 € i l’entrega del premi del Viatge a Eivissa

La ciutat de la Costa Brava ja ho té tot a punt perquè vilatans i visitants puguin gaudir d’un intens cap de setmana farcit d’ofertes i activitats, a través del 5è Blanes 12, que enguany es farà del 10 al 12 de juny. L’acció promocional té com a principal objectiu posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural de la Costa Brava.


Shopping Night Blanes 12 - Fotografies: Quim Llorens
Perquè tots tres dies es gaudeixin com una autèntica festa, s’han organitzat 55 activitats, comptant amb la participació de 80 empreses i establiments. A banda de les ofertes i promocions comercials, gastronòmiques i de serveis, hi haurà diverses activitats per complaure un ample ventall de gustos. Les actuacions, activitats lúdico-esportives i culturals, s’allotjaran en cinc escenaris.

Avui divendres, Shopping Night, Sorteig de Vals i Premi Viatge a Eivissa

El 5è Blanes 12 començarà aquesta nit de divendres amb la Shopping Night que s’allargarà fins la mitjanit. Els comerços adherits a la campanya oferiran els seus articles i productes a preus especials, amb descomptes, promocions i ofertes que juguen amb el número 12 que dóna nom a l’acció. L’activitat de la Nit de Compres culminarà a les 12’12 de la mitjanit, quan tindrà lloc el sorteig organitzat per l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.

Hi haurà dos principals premis: 2 vals de compra de 500 € cadascun, a gastar en les botigues que participen en l’experiència. Els números del sorteig ja s’han començat a repartir aquests dies. Per poder ser un dels afortunats guanyadors o guanyadores, cal acostar-se a l’escenari situat a la cruïlla dels carrers Muralla i Raval, ja que una de les condicions és justament estar present entre el públic.


Multitudinari sorteig Blanes 12
Aquesta mateixa condició també preval en la següent activitat que es farà la mateixa nit del divendres, després del sorteig. En aquest cas es tractarà de lliurar el premi corresponent al Concurs de Selfies que ha estat celebrant durant aquestes setmanes l’ABBC. El premi és gaudir d’un cap de setmana a Eivissa per a dues persones, que inclou el trasllat en avió així com l’allotjament en règim de mitja pensió, sortint el 16 de setembre i tornant dos dies més tard, el 18 de setembre.

Per guanyar-lo, cal fer-se una selfie des d’una botiga o restaurant de l’ABBC on surti un producte o plat adquirit, i que aquella imatge sigui la que tingui més marcatges de M’Agrada al Facebook de l’ABBC. El termini per enviar les fotografies finalitzarà avui divendres a les 21 h, després que la data d’inici va ser el 2 de maig.

55 activitats durant els tres dies de Blanes 12

En la línia de les anteriors edicions, Blanes 12 proposa a vilatans i visitants poder participar en un ample ventall d’activitats per a un gran nombre de gustos diferents: des de visites guiades fins a entrades de cinema amb ofertes de 2 x 1, passant per contes infantils explicats en anglès, sessions esportives gratuïtes, o bé un Parc d’Inflables. També hi ha viatges en creuer fins a Tossa, una sessió d’Snorkeling i observació marina, i visitar l’exposició d’un Concurs de Bonsais, entre d’altres.


Tallers Infantils
En l’àmbit cultural i musical, s’han programat concerts i actuacions, algunes de les quals aniran a càrrec de 7 entitats del municipi. Cronològicament, avui divendres hi haurà dos concerts: primer amb La Bandeta, i després a càrrec del Tramping Jazz Trio. Per últim, hi haurà la dansa tradicional Toquen a Córrer amb l’Esbart Joaquim Ruyra, reforçada amb dansaires de Lloret i Tossa.

Dissabte s’ha programat el concert de La Mini-Bandeta, uns Tallers Infantils de maquillatge i màscares de Rialles Blanes, i l’actuació AMA canta a Blanes 12. La jornada es completarà amb una sessió dels DJ’S Oversize i sengles concerts: Pacto entre Caballeros, tribut a Joaquín Sabina i l’actuació del grup Mitjanit. Per últim, diumenge hi haurà una exhibició de ball amb l’Associació de Country, un Recital de Poesia del grup Miratge, de la Casa d’Ardales, i diverses actuacions de la Casa de Andalucía.


Degustació de peix d'Es Portal
Un altre apartat especialment interessat del 5è Blanes 12 és l’oferta gastronòmica, que ofereixen una 20ena de bars, cafeteries, restaurants i establiments de restauració, i amb una completa varietat de possibilitats culinàries. Majoritàriament, hi ha menús a 12 € i menús infantils al preu de 8 €. Per triar es pot tastar cuina catalana, cuina d’autor i tapes, cuina mediterrània, cuina mexicana, gelats, entrepans i un llarg etcètera.


Més informació sobre Blanes 12: http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2016-06-10-blanes12
Data de realització: 06/10/2016 | Data de la darrera actualització: 06/10/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300