Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un punt informatiu sobre el reciclatge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2016 04:25:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un punt informatiu sobre el reciclatge

Aquest matí de divendres s’ha instal·lat una parada informativa per conscienciar i promocionar les utilitats del reciclatge domèstic, i s’ha repartit material de suport

A Blanes ja hi ha una llarga tradició de celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que coincideix amb el 5 de juny, a través d’activitats que de vegades han estat adreçades a la canalla, i en d’altres a tots els públics en general. En aquest cas, els últims anys s’ha apostat per fer difusió i conscienciació.


Punt Informatiu sobre Reciclatge
Per celebrar la jornada, avui divendres s’ha instal·lat una parada informativa al Passeig de Mar que ha estat funcionant durant tot el matí. Un gran nombre de ciutadans i ciutadanes han participat en l’experiència. El seu objectiu, un any més, ha estat fer promoció del reciclatge de la fracció orgànica, aquesta vegada amb el lema “Reciclar l’orgànica amb el cubell reixat i la bossa compostable.

Els visitants que s’han acostat a la parada de Medi Ambient han rebut informació sobre com separar les restes de menjar a casa, així com bosses compostables i, en cas que no el tingués encara, el corresponent i característic cubell ruixat per separar la brossa orgànica al domicili. Un altre dels obsequis força apreciat pels qui tenen jardins o zones verdes cultivables a casa seva és el compost de la planta de compostatge comarcal que també s’ha repartit en la jornada d’avui.

Amb aquesta actuació, així com d’altres campanyes que ja s’han fet els darrers anys, l’Ajuntament de Blanes vol promoure la participació ciutadana i animar els veïns del municipi perquè faci la separació de la FORM, ja que es tracta el servei de més recent implantació a la vila. Compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i l’empresa comarcal de recollida de residus i neteja, Nora S.A.


Coincidint amb aquesta iniciativa també s’ha aprofitat per recordar als veïns del casc antic i comerços sobre el canvi d’horari del servei de recollida porta a porta durant la temporada alta d’estiu que comença el 15 de juny, la setmana vinent. A partir d’aquest dia i fins al 15 de setembre, es recolliran totes les fraccions diàriament.

D’altra banda, del 16 de setembre al 14 de juny, llevat dels dies de Setmana Santa en què també hi ha recollida diària, la orgànica es recull els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, mentre que el rebuig (fracció resta) es passa a recollir dimarts, dijous i diumenge.

Data de realització: 06/10/2016 | Data de la darrera actualització: 06/10/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300