Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona participació en la Shopping Night, que ha marcat el tret de sortida del 5è Blanes 12


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2016 02:08:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona participació en la Shopping Night, que ha marcat el tret de sortida del 5è Blanes 12

Ha augmentat fins a 80 el nombre d’empreses i establiments adherits, i s’espera que durant el cap de setmana continuï l’èxit de públic en l’acció promocional, que inclou més de 55 activitats

La cinquena edició de Blanes 12, l’acció promocional que reivindica el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural, oferint productes, serveis, activitats i ofertes a preus i descomptes molt atractius, ha arrencat una vegada més amb la Shopping Night que es va fer ahir fins a les 12. La nit de compres, música, activitats al carrer i les ofertes gastronòmiques van omplir de milers de persones el centre de la vila.


Ambient Divendres nit Blanes 12 - Fotografies: Quim Llorens
Tant blanencs com visitants han pogut gaudir de promocions, ofertes i descomptes, assistir a actuacions, o bé reposar forces a preus especials en els locals de restauració que s’han adherit a l’experiència, alguns d’ells amenitzats amb música en viu. Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), amb diverses col·laboracions i patrocinis.


D’ençà que es va fer la presentació oficial d’aquesta nova edició, ha continuat augmentant el nombre d’empreses, comerços i establiments que s’han adherit a l’experiència: en l’actualitat en són 80, 10 més que fa una setmana. La major part són comerços i serveis, així com bars, cafeteries i restaurants, empreses d’oferta complementària i sis establiments hotelers que publiquen al seu propi web una oferta personalitzada per allotjar-se aquests dies a Blanes.

Sortejos de vals i menús degustació, i premi del viatge a Eivissa

Seguint la tradició d’aquests quatre darrers anys, la jornada inicial de Blanes 12 d’ahir al vespre va culminar amb un sorteig a la simbòlica hora de les 12’12 de la mitjanit, organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. Es van sortejar dos vals de compra de 500 €, i va congregar centenars de persones que, butlletes en mà, volien comprovar si la sort els afavoria.


Al centre de la imatge, les guanyadores dels 2 vals i
del Viatge a Eivissa, acompanyades de membres de l'ABBC,
el seu president, l'alcalde i la regidora de Promoció de la Ciutat
L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el president de l’ABBC, Lluís Pascual, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany, van encapçalar el sorteig. Les afortunades propietàries dels dos vals triats per una mà innocent van ser Anna Roca (amb una butlleta de Carn Burguet) i Aurora Zarca (amb un tiket d’Òptica Muralla), totes dues veïnes de Blanes. S’han repartit 9.000 números i enguany han participat 50 botigues.


Selfie guanyadora, de Bàrbara Escobar
La novetat d’enguany ha estat que, després d’aquest sorteig, es va fer el lliurament del premi del Concurs de Selfies que ha celebrat durant aquestes darreres setmanes l’ABBC, i que consisteix en gaudir d’un Viatge a Eivissa per a dues persones, incloent l’avió i l’allotjament durant un cap de setmana. La guanyadora del concurs ha estat Bàrbara Escobar, també de Blanes, amb una imatge que es va amb la seva mare a la botiga Els sabons de l’Eva.

Els concursants s’han fet una selfie des d’una botiga o establiment de restauració de l’ABBC i, després que l’entitat l’ha validada, s’ha penjat al seu Facedbook. La imatge que ha tingut més Like o M’agrada és la que ha resultat guanyadora, i la data límit per penjar instantànies va expirar ahir a les nou de la nit, havent participat un total de 80 fotografies.


Al centre de la imatge, les 2 guanyadores dels menús degustació, amb
representants del Mercat de Fruites i Verdures i en Marc, que ha extret les butlletes
D’altra banda, avui al migdia s’ha fet el sorteig de 4 menús degustació. Els dos premis els han guanyat Teresa Casanovas Pedrerol i Rosa Turon Bernat. Aquest passat divendres i avui dissabte tothom que ha comprat en alguna de les parades adherides a Blanes 12 del Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre ha tingut la opció d’entrar en el sorteig dels 2 premis de 2 menús degustació cadascun, havent-se repartit 5.000 butlletes amb la participació de 20 parades.

55 activitats per a tots els gustos i edats

Després que divendres ja es van fer les primeres activitats, durant aquests dos dies la cinquena edició de Blanes 12 continuarà amb la resta que s’han preparat fins a sumar un total de 55. Concerts, cinema, visites guiades, inflables, tallers, música al carrer, contes en anglès per a la canalla, màster class de diverses modalitats, ciència, snorkeling... Un llarg etcètera que complaurà un ample ventall de gustos.


Activitat "Toquen a córrer", amb l'Esbart Joaquim Ruyra
La pluja que ha caigut a primera hora del matí només ha ocasionat haver de traslladar per demà la sessió d’Stortorytime (contes infantils en anglès). D’aquesta manera, doncs, avui a les 5 d ela tarda es narrarà una primera sessió i diumenge a les 11 del matí la segona. Totes dues, al lloc previst: l’escenari de la Plaça d’Espanya.


Actuació de "La Bandeta"
Avui dissabte la jornada culminarà a les 11 de la nit amb un concert a la Plaça dels Dies Feiners amb l’orquestra Mitjanit, que significa un nou concepte en grups de versions i orquestres de ball. Fusiona la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, i promet una vibrant vetllada a tothom qui tingui ganes de passar una bona estona.


Actuació "Tramping Jazz Trio"
Abans, el conjunt de DJ’s Oversize haurà fet una sessió a l’escenari del Passeig de Dintre, i el grup Pacto entre caballeros el seu tribut a Joaquín Sabina a l’escenari del Carrer Raval. En total, hi ha cinc escenaris repartits al centre de la vila on s’han programat les diferents actuacions. Demà diumenge es concentraran a la Plaça dels Dies Feiners, amb una Matinal de Country, un recital de poesia de la Casa de Ardales, i actuacions de la Casa de Andalucía.

Tots els detalls del 5è Blanes 12 es poden consultar en aquest enllaç de la plana web municipal: http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2016-06-10-blanes12

Data de realització: 06/11/2016 | Data de la darrera actualització: 06/11/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300