Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Esbart Joaquim Ruyra presentarà al Teatre de Blanes "Bixest", la nova temporada 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/15/2016 07:13:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Esbart Joaquim Ruyra presentarà al Teatre de Blanes "Bixest", la nova temporada 2016

L’actuació es farà dissabte a les 21 h, i l’endemà diumenge l’Escola de l’Esbart oferirà les danses que ha après durant els darrers mesos

Aquest proper cap de setmana el Teatre de Blanes allotjarà dues actuacions de l’Esbart Joaquim Ruyra. D’una banda, dissabte a partir de les 9 de la nit el cos de dansa presentarà la nova temporada 2016. Sota el títol de Bixest, l’esbart posa a l’escenari algunes de les coreografies que han estat treballant els anys anteriors, així com noves composicions que estrenen enguany.


Cos de Dansa de l'Esbart Joaquim Ruyra
El nom Bixest, any de traspàs, vol parlar del moment de canvi, de pont entre una i altra època que està fent el grup blanenc. Així, pujarà a l’escenari coreografies noves, molt trepidants i diferents, però també recuperarà material històric del grup cinquantenari. Un repàs que complaurà vells coneguts i neòfits en aquest tipus d’espectacles.

D’altra banda, l’endemà diumenge 19 de juny l’Escola de l’Esbart presentarà algunes de les danses que els més menuts han estat treballant durant tot el curs. Un treball de creixement per als nois i noies que formen part d’aquest grup que, com cada any, el mes de juny emprèn el repte d’escenificar davant del públic.

Les entrades per assistir a l’espectacle Bixest del proper dissabte a partir de les 21 h es poden trobar durant tota la setmana a Can Borràs, al Carrer Ample, o bé a la taquilla del Teatre de Blanes tant divendres com dissabte a la tarda. Per últim, l’actuació de l’Escola de l’Esbart de diumenge a partir de les 6 de la tarda, és amb entrada gratuïta.

Data de realització: 06/15/2016 | Data de la darrera actualització: 06/15/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300