Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital de l’estat espanyol de Tennis Taula en totes les categories durant 10 dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2016 05:52:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, capital de l’estat espanyol de Tennis Taula en totes les categories durant 10 dies

Del 17 al 26 de juny l’equipament esportiu blanenc acull els Campionats d’Espanya 2016 en les 9 categories que hi ha, aplegant prop de 1.300 participants que s’allotgen a Blanes

Des d’avui divendres i durant 10 dies, la Ciutat Esportiva Blanes és la capital estatal de Tennis Taula, a través dels Campionats d’Espanya 2016 que tindran lloc fins al 26 de juny. La competició aplegarà participants de les 9 categories que hi ha en aquest esport, així com les Copes del Rei i la Reina, que també es disputaran durant aquests dies.


Campionats d'Espanya de Tennis Taula a la Ciutat Esportiva Blanes
Organitzats per la RFTM (Real Federació de Tennis Taula) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, els campionats compten amb prop de 1.300 inscrits que s’han registrat per aquesta edició, i que s’estaran en establiments d’allotjament de Blanes. Hi haurà representants de les nou categories amb què compta aquest esport, conegut també com a ping-pong: des Pre-Benjamins fins a la Categoria Absoluta, passant també per a esportistes amb discapacitats intel·lectuals i físiques.

Espectacular muntatge per allotjar tots els partits

Per poder donar resposta al gran nombre de partits que s’han començat a disputar aquesta tarda, ha fet falta instal·lar 50 taules de joc repartides al llarg dels 7.000 m2 de superfície esportiva amb què compta l’equipament. En la sessió d’avui al matí els participants han tingut l’oportunitat de fer la seva primera presa de contacte amb la Ciutat Esportiva Blanes.


A causa d’aquesta necessitat d’espai, durant tots aquests dies l’activitat a la Ciutat Esportiva Blanes es concentrarà única i exclusivament en els campionats de tennis taula. Tot i així, com que la majoria d’entitats que fan us de les instal·lacions ja han acabat la seva temporada, no està suposant un handicap. Pel que fa als equips i esportistes que encara tenen competicions europees, estatals i nacionals, se’ls ha buscat llocs alternatius en d’altres equipaments municipals.


A partir del migdia s’han començat a disputar els primers partits, en una activitat que no tindrà aturador fins d’aquí a 10 dies. Durant la primera part dels campionats que s’han engegat avui es disputaran les proves juvenils i alevins per equips, continuant fins el dia 21 amb les d’individuals i dobles. Durant el cap de setmana també tindran lloc els Campionats d’Espanya per a Persones amb Discapacitats Intel·lectuals.


També es comptarà amb dos dels plats forts del campionat, la Copa del Rei i la Copa de la Reina, que celebraran les respectives finals el diumenge dia 19 a la tarda. En la Copa del Rei el campionat de lliga, l’UCAM Cartagena, defensarà el nou títol amb el permís de Cajasur Priego, DKV Borges Vall i Arteal Santiago. Aquests equips, igual que els universitaris, estan directament classificats pel quadre final.

Per la seva banda, en la Copa de la Reina les campiones de la lliga del Balaguer Villart Logistic, es perfilen com unes de les favorites a aixecar el trofeu, juntament amb l’UCAM Cartagena, que defensa el seu títol. Tenigen Linares i Arteal TM també aspiren al títol després de realitzar una gran campanya que els ha donat la classificació directa pel quadre final.


Entrant ja a la setmana vinent, des del dilluns dia 20 i fins el dimecres 22 es disputaran les proves individuals i dobles absolutes. En la categoria masculina Marc Durán defensa el seu primer títol aconseguit la temporada passada, mentre que Maria Xiao lluitarà per aconseguir el què podria ser el seu tercer títol consecutiu en la categoria femenina.


El mateix dimecres 22 de juny, es posaran en marxa tres campionats més: el Sub-23, l’Infantil i el Benjamí. Totes tres categories finalitzaran el migdia del diumenge, quan tindran lloc les finals individuals. Per últim, el cap de setmana del campionat també quedaran dues categories més: les de Persones amb Discapacitats Físiques, que començaran el dijous 23, i el tercer campionat de Pre-Benjamins, que aplegarà els més joves del tennis taula d’arreu de l’estat espanyol.


Joel Comas, Dafne Galvany, Miquel Lupiáñez i Albert Sanz
Per poder copsar de primera mà l’espectacularitat d’aquesta competició que s’allotja a la Ciutat Esportiva Blanes, aquesta tarda s’hi han acostat diversos representants municipals. La visita l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas, la regidora de Promoció de la Ciutat i Turisme, Dafne Galvany, i el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sanz.
Data de realització: 06/17/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300