Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes tanca la temporada 2015-2016 inaugurant un “Hall of Fame” amb fotografies dels col·laboradors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2016 12:14:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ràdio Blanes tanca la temporada 2015-2016 inaugurant un “Hall of Fame” amb fotografies dels col·laboradors

S’ha fet una trobada que han encapçalat l'alcalde i el nou regidor de la ràdio, Albert Sanz, i hi han participat els col·laboradors que s’encarreguen dels programes de la graella

Aquests dies en què diversos col·lectius celebren un tancament d’etapa coincidint amb l’arribada de l’estiu, Ràdio Blanes també ha festejat la finalització de temporada amb una trobada que s’ha fet avui al matí a les instal·lacions de l’emissora. La celebració l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz. També han participat el segon tinent d’alcalde, Àngel Canosa, i la directora de Ràdio Blanes, Joanna Fernández.


Foto de grup de tots els participants en la trobada
Coincidint amb la trobada, s’ha inaugurat un Hall of Fame que s’ha instal·lat en el vestíbul d’entrada dels estudis de l’emissora, on s’han penjat les fotografies dels col·laboradors i col·laboradores que s’encarreguen del contingut dels programes de ràdio que estan en antena. Es tracta de 15 imatges que representen els respectius espais, i que ha elaborat la fotògrafa Esmeralda Jiménez, que també intervé en un dels programes.


A través de les 15 fotografies es pot repassar el contingut de la graella de Ràdio Blanes, a banda de quatre programes més que s’han incorporat durant els darrers mesos. Aquests no estan recollits al Hall of Fame, ja que la sessió fotogràfica es va fer a principis d’any. Al llarg de la temporada 2015-2016, s’han estat emetent 19 programes a través del 97.7 de la FM. Es tracta d’espais de tota mena: majoritàriament musicals, però també especialitzats en altres matèries.


Pel que fa als col·laboradors i col·laboradores que s’encarreguen de fer-los realitat, sumen una 40ena. Alguns d’ells representen una entitat del municipi, mentre que d’altres ho fan a títol particular, bolcant els seus coneixements o la seva passió per alguna especialitat o tendència musical a través de les ones. La trobada s’ha tancat amb una Fotografia de Família i un brindis perquè la propera temporada sigui encara millor.

Noves incorporacions d’aquesta temporada

Les noves incorporacions que s’han anat fent al llarg dels darrers mesos han estat El Ferrocarril, que s’emet els dimecres a les 21 h; Ventijolencs en Marxa, el darrer divendres de cada mes a les 16 h; i L’educació a la Ràdio, els dimecres a les 2/4 de 4 de la tarda. Un altre programa de nova facturació és Amunt maduixots, que aviat passarà a fer-se setmanalment, els divendres a les 20 h, conjuntament amb les ràdios municipals de Palafolls, Calella i Tordera.

Amb motiu de la trobada, el regidor de Ràdio Blanes ha aprofitat per presentar-se oficialment i conèixer millor els col·laboradors que han assistit, ja que és el nou responsable polític des de fa pocs mesos. Albert Sanz ha agraït tots els homes i dones que fan possible la programació de l’emissora municipal, així com en especial la tasca que du a terme la seva directora, Joanna Fernández.


Els membres del programa "Raíces"
Durant els propers mesos de juliol, agost i les primeres setmanes de setembre, Ràdio Blanes començarà la programació de la temporada estiuenca. A l’estiu només s’emetran sis espais: Ones de l’Espai Exterior, els dimarts de 21 a 23 h; Sound City, el primer dijous de cada mes; Amunt Maduixots, els divendres a les 20 h; Raíces, els dissabtes de 9 a 12 h; Cubata Rock, dissabte a les 18 h; i finalment Heavy On The Rock’s, dissabte a les 20 h.


L'Òscar, de "Heavy On The Rock's"
D’altra banda, val a dir que amb motiu de la Festa Major de Santa Anna de 2016 les parades de la Fira d’Atraccions tindran com a fil musical la sintonia de Ràdio Blanes a partir de les 17 h, quan es posen en marxa. La nova temporada de tardor-hivern de l’emissora, amb la tornada de la programació habitual, està previst que comenci a fer-se a partir del 19 de setembre.

Els primers 15 programes del Hall Of Fame de Ràdio Blanes

Els noms dels col·laboradors i col·laboradores, així com dels programes que encapçalen, són els següents :
  § Paraules: Fèlix, Ma Rosa, Cleo, Francesc, Elisa, Àngela, Paco i Antònia
  § Els meus Clàssics: Antònia
  § Ones de l’espai exterior: Toni
  § L’apunt lingüístic: Elisa
  § So dels Temps: Toni
  § Sound City: Esmeralda
  § En Confiança: Sandra i Odile
  § La Bullanga: Carles, Mar, Dani, Francesc i Xavi
  § Raíces: Antonio
  § Engega’t: Toni
  § Som com Som: Toni, Mari i Manou
  § Músiques del Món: Toni, Mari i Manou
  § Cubata Rock: Salvador
  § Heavy On The Rock’s: Òscar
  § La Taverna: Ramon, Ferran, Elisa, Siscu, Àlex, Antònia, Roser i Carles.


Els membres del programa "Paraules"


En Salvador, de "Cubata Rock"


Sandra i Odile, del programa "En Confiança"
Data de realització: 06/18/2016 | Data de la darrera actualització: 06/18/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300