Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Animal Fest 2016 a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2016 09:46:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Animal Fest 2016 a Blanes

El passat cap de setmana es va fer la primera edició d’una experiència que neix amb vocació d’arrelar, impulsada per l’Associació d’Animals de Blanes, en procés de constitució

Durant gairebé tota la jornada d’aquest passat dissabte, el Carrer Raval i la Plaça Verge Maria van allotjar una nova experiència que feia temps que es volia dur a terme. Presentada sota el títol Animal Fest 2016, aquesta iniciativa ha nascut amb la vocació d’arrelar en aquest municipi, i ha estat principalment impulsada per l’Associació d’Animals de Blanes, que actualment està en procés de constitució.


Animal Fest 2016
Del què es tractava era de poder participar en diverses activitats relacionades amb els animals de companyia, principalment gossos i gats, però sense tancar-se a cap altra espècie. El mal temps que va estar imperant al llarg del matí finalment va provocar que s’haguessin de suspendre bona part de les activitats que estaven preparades de cara a la tarda-vespre.

Tot i aquesta circumstància, però, la pluja no va impedir que durant l’estona que l’activitat va poder estar en marxa s’omplís de públic interessat que s’hi va acostar, molts d’ells i elles acompanyades de les seves mascotes. Un dels principals ingredients de l’Animal Fest 2016 va ser una fira amb diverses carpes que es van instal·lar al Carrer Raval, on s’hi aplegaven entitats i institucions protectores d’animals.


Així, hi havia: SOS Galgo, Por Ellos, Progat Blanes, SOS Doberman, CAAS (Centre d’Acollida d’Animals de Tossa de Mar), Galgo 112, Amics dels Animals i Capicua. La major part d’aquestes associacions són del territori, de Blanes o de la seva àrea d’influència. Se n’esperaven més, però la pluja va fer desdir que se’n traslladessin més des de fora fins a Blanes.

Associació d’Animals de Blanes

Com dèiem, l’experiència ha estat principalment impulsada per una nova entitat blanenca que s’està posant en marxa, i que ja compta amb un bon grapat de socis i sòcies. Es tracta de l’Associació d’Animals de Blanes, una entitat sense ànim de lucre que té com a principals objectius la protecció dels drets dels animals, així com treballar per aconseguir que pugui millorar el seu benestar.


Una de les seves principals reivindicacions és poder comptar amb una zona d’esbarjo a l’aire lliure dins el municipi de Blanes per a tots els animals, però en especial per als gossos i gats. Pel que fa a l’Animal Fest 2016 d’aquest passat dissabte, s’havien preparat des de xerrades fins a exhibicions d’ensinistrament, passant per un concurs popular caní. Tot plegat, va quedar un pèl deslluït per la presència de pluja, però també va servir per encoratjar l’organització a seguir treballant per una causa que, a Blanes, compta amb molts i moltes simpatitzants
Data de realització: 06/21/2016 | Data de la darrera actualització: 06/21/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300