Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull un any més la 14a Festa dels Contes de Sant Joan, de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2016 04:53:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull un any més la 14a Festa dels Contes de Sant Joan, de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer

La vetllada tindrà lloc la tarda del divendres, Festivitat de Sant Joan, i s’allotjarà al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, a Blanes hi ha una tradició que ja no falta mai a les agendes de vilatans i visitants, que la tenen ben retinguda al seu cor. Es tracta de la Festa dels Contes de Sant Joan, que enguany arriba a la 14a edició, i que s’allotjarà al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra, que col·labora amb l’esdeveniment per tercer any consecutiu amb l’entrada gratuïta per als espectadors.


Festa dels Contes de Sannt Joan 2015 - Fotografies: Quim Llorens
L’organitza la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, i l’objectiu és alhora recaptar diners i difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza, tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars. Ho fa a través d’una entretinguda sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries del poble, rondallaires i convidats especials, molt coneguts pel públic en general, i que esdevenen en la sorpresa de la vetllada.

Estrena del conte guanyador dels 52ens Premis Recvll de Conte Infantil

Un dels contes més especials serà el què servirà per presentar l’obra guanyadora del 3er Premi de Contes Infantil Joan Petit 2016, inclòs dins els 52ens Premis Recvll convocats per la revista homònima. L’autora –que professionalment és actriu i contacontes- és Olga Cercós i Bernal, guardonada per la narració Mama, per què li has donat?, que protagonitzen dues tortugues: mare i filla.


Narració guanyador dels Premi Conte Infantil Premis Recvll
La narració dels contes anirà intercalada amb interludis musicals a càrrec dels professors i alumnes d’una escola de violinistes de Blanes, que l’any passat van intervenir per primera vegada en aquest esdeveniment. A banda de tots aquests ingredients, cal dir que la Festa dels Contes de Sant Joan sempre compta amb d’altres al·licients afegits que fan que els seus protagonistes, petits i grans, passin una estona molt entretinguda.

Una hora de contes, música i animació

La 14a Festa dels Contes de Sant Joan començarà divendres vinent, 24 de juny, a partir de les 2/4 de 7 de la tarda, quan s’obrirà la porta d’accés que dóna al tercer jardí per arribar de manera més directa al Templet de Linné. La sessió començarà a les 7 i està previst que s’allargui durant una hora, per finalitzar tot plegat a 2/4 quarts de 9 de la nit. Això és perquè, després de la sessió de contes i música, la vetllada es tanca amb un berenar amb coca i refrescos cedits per diversos col·laboradors. També hi ha obsequis i altres sorpreses.


Per accedir des del centre de Blanes fins el Jardí Botànic Marimurtra els qui no disposin de transport privat tenen la possibilitat d’arribar-hi utilitzant els autobusos Jardinera que surten des de la Plaça Catalunya cada ½ hora, i que fan una sola aturada a la zona del Port abans d’emprendre la pujada. El darrer servei sortirà a 2/4 de 9 de la nit.


La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer compta amb el suport del Jardí Botànic Marimurtra, que cedeix gratuïtament l’accés al recinte sense que el públic hagi de pagar entrada. També col·labora l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria, i altres empreses i institucions.
Data de realització: 06/22/2016 | Data de la darrera actualització: 06/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300