Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la 4a Escalada al Castell de Sant Joan


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2016 09:40:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la 4a Escalada al Castell de Sant Joan

Més d’un centenar de corredores i corredores han participat en la cursa, que inclou la pujada dels 666 esglaons fins el cim del castell, organitzada pel Grup Fondistes Blanes

Per segon any consecutiu, la prova s’ha desvinculat de la celebració de la Revetlla Popular de Sant Joan, i ha tingut lloc aquest dissabte, 25 de juny, organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, així com diverses empreses. Això si, el format ha estat el mateix que en les tres anteriors edicions: després de tancar la inscripció pocs minuts després de les set de la tarda, la sortida s’ha fet a 2/4 de 8 des del Passeig de Mar.


Inscripcions 4a Escalada Sant Joan 2016
Després que els primers metres es recorren a peu pla, arriba el moment més dur, ja que la prova de resistència consisteix en pujar el més ràpidament possible els 666 esglaons que separen la costa del cim de Sant Joan, una pujada fins als 170 metres d’alçada on està situat el castell. La cursa, doncs, suposa haver d’invertir un esforç considerable, però no per això fa que també tingui un component popular, comptant amb la participació de gent de totes les edats.


Sortida des de la Platja de Blanes
A la seva arribada al cim, tots els participants han pogut recuperar forces amb fruita, aigua i coca de Sant Joan. Poc després, quan s’ha pogut tenir tancada la classificació amb els noms dels guanyadors i guanyadores, ha tingut lloc el lliurament de premis. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, s’han encarregat d’anar entregant-los.


Moments previs al lliurament de premis
En aquesta quarta edició, han participat més d’un centenar de corredors i corredores. Els primers en rebre els seus respectius guardons han estat els membres de la categoria Juniors (fins a 18 anys). En noies, les primeres classificades han estat Anna Larrion (1a), Júlia Úbeda (2a) i Abril Bernatallada (3a). Per la seva banda, els més ràpids en aquesta categoria han estat Damián Lucas (1er), Joel Gordils (2on) i Oriol Boadas (3er).


Podi Categoria Júnior
En Sèniors (de 19 a 40 anys) femení les tres primeres han estat Noemí Piris (1a), Noèlia Gallardo (2a) i Ma Àngels Forós (3a). Per la seva banda, els tres primers sèniors masculins han estat Pol Bonet (1er), Guillem Capdevila (2on) i Dídac Alexandrí (3er).


Podi Categoria Sènior
Per últim, en Veterans (més de 41 anys), les tres corredores més ràpides han estat Marian Saló (1a), Montse Boadas (2a) i Sílvia Zoblua (3a); i els més ràpids Pere Boadas (1er), David Garcia (2on) i Xavier Valcarcel (3er).


Podi Categoria Veterans
L’anècdota l’han protagonitzat els membres d’una mateixa família: Pere Boadas, Montse Boadas i Oriol Boadas, que s’han classificat 1er, 2ona i 3er en les respectives categories on han participat: Veterans i Júniors.


Família Boadas, 1er, 2a i 3er classificats
Els guanyadors i guanyadores han rebut com a premi diversos productes, materials i serveis relacionats amb l’esport i l’atletisme. Per organitzar l’esdeveniment el Grup Fondistes Blanes ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, Creu Roja, Serhs Fruits, Pastisseria Marina, Montal, Zona-GR, Rondón Esports, Esports Perpinyà, Nou Issui i Nutrisport. També ha col·laborat la Policia Local de Blanes, que s’ha encarregat de fer talls alternatius de trànsit per facilitar la seguretat de la prova.


Organitzadors de la prova: Grup Fondistes Blanes,
acompanyats de Miquel Lupiáñez i Dafne Galvany

Data de realització: 06/25/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300