Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concentració el 28-J amb motiu del Dia per l’Alliberament LGTBI


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/25/2016 06:48:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bandera gaiConcentració el 28-J amb motiu del Dia per l’Alliberament LGTBI

S’ha convocat per aquest dimarts 28 de juny, coincidint amb el Dia per l’Alliberament Lesbià, Gai, Bisexual i de persones trans i intersexuals. Es farà a les 20 h davant l’Ajuntament de Blanes

La Comissió Unitària 28 de Juny, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha convocat una concentració unitària que tindrà lloc aquest dimarts dia 28, coincidint amb el Dia Mundial per l’Alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, i de persones trans i intersexuals. La concentració està previst que tingui lloc dimarts a partir de les 8 del vespre al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial.


Manifestació Unitària 28-J 2015
La mobilització unitària inclourà la lectura d’un manifest reivindicatiu, i començarà mantenint un minut de silenci. Es vol retre un emotiu homenatge en record de les víctimes de l’atemptat de mitjans de juny contra una discoteca LGTB d’Orlando, als Estats Units -on van morir 50 persones-, així com per denunciar i recordar la greu situació que pateixen les persones refugiades.

D’altra banda, durant tot el dimarts, tal com s’ha fet en els darrers anys coincidint amb el 28 de juny, es farà onejar la bandera de l’arc de Sant Martí a la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. Enguany, després que els 21 regidors van aprovar per unanimitat una moció presentada per ICV-EUiA i Batega per Blanes al ple del passat mes de maig, la bandera també es farà onejar a l’edifici consistorial dos dies més.


Un d’ells serà el 17 de maig, Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, i l’altre dia serà el 24 d’0ctubre, Dia Internacional a favor de la despatologització de la transsexualitat com a malaltia mental. En compliment d’aquest acord, també està previst fer difusió de l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Així, està previst que es pengi en un espai visible de la pàgina principal del web de l’Ajuntament de Blanes un enllaç amb el web de l’Observatori, l’objectiu del qual és denunciar les agressions de caire homofòbic i transfòbic. S’entén per agressió tot acte homofòbic (LGTBIFOBIA) que viola la llibertat fonamental de la persona.


L’enllaç amb el web de l’observatori és: http://observatori-contra-homofobia.blogspot.com.es/p/guia-antidiscriminatoria.html





Data de realització: 06/25/2016 | Data de la darrera actualització: 06/25/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300