Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

En marxa el Campus Oficial del FC Barcelona-Sport, que s’allotja per 5è any consecutiu a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/28/2016 10:55:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

En marxa el Campus Oficial del FC Barcelona-Sport, que s’allotja per 5è any consecutiu a Blanes

Durant aquesta setmana 150 joves futbolistes d’arreu del món, Catalunya i l’estat espanyol participen en l’estada blaugrana fora de Barcelona que atrau més participants de l’estranger

Des d’aquest passat diumenge s’ha posat en marxa a Blanes el 5è Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals, estatals i internacionals. L’activitat s’allargarà durant tota aquesta setmana i culminarà dissabte vinent, 2 de juliol, amb l’entrega dels diplomes acreditatius i els obsequis que els lliurarà el club blaugrana.


5è Campus FC Barcelona-Sport a Blanes
Aquest matí, abans d’iniciar la sessió que habitualment comença a quarts de 10 del matí, s’han aplegat en una fotografia de família on han participat els 150 joves futbolistes, nois i noies, acompanyats dels 10 entrenadors i entrenadores amb què compten per fer la seva preparació i perfeccionament esportiu. Després, com faran al llarg dels propers dies, han començat la jornada aplegats en diferents grups per edats i categories.


Els joves esportistes, així com l’equip tècnic, estan allotjats en un hotel de Blanes, mentre que les sessions físiques i d’entrenament s’estan desenvolupant a les instal·lacions de gespa del Camp de Futbol de Can Borell, on també han tingut lloc durant les darreres edicions. Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de Blanes i l’organització del Campus FCB-Sport han signat un conveni de col·laboració que facilita que es pugui dur a terme l’estada esportiva.


D’aquesta manera, la ciutat de la Costa Brava ha tornat a ser enguany la seu del campus esportiu blaugrana per cinquena vegada consecutiva, propiciat per l’èxit assolit en les quatre darreres edicions. La primera experiència va tenir lloc al 2012 i, des de l’any passat, Blanes ha esdevingut en l’única ciutat d’arreu de comarques gironines que allotja un Campus Oficial del Futbol Club Barcelona.

Campus FC Barcelona-Sport amb participació internacional

En l’edició d’aquest 2016 hi ha un total de set seus arreu de Catalunya per aprendre i perfeccionar majoritàriament futbol, així com bàsquet. A banda de les quatre que s’allotgen a l’INEFC de Barcelona, n’hi ha tres altres a Blanes, Berga i Cambrils. En el cas de Blanes, sota la modalitat d’estage, també s’inclou l’opció d’allotjar-se en un hotel d’aquesta mateixa localitat.


Els joves esportistes que participen en el 5è Campus Oficial del FC Barcelona tenen entre 6 i 14 anys d’edat, i provenen tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol, així com de l’estranger. Així, n’hi ha de Suïssa, Rússia, Itàlia, Ucraïna, Polònia, República Txeca i Gran Bretanya, entre d’altres. Pel que fa a poblacions espanyoles, hi ha participants que venen de Rioja, Castellón, Viella, Tarragona, Santander i Huesca. Aquesta predilecció que distingeix la seu de Blanes la destaquen en especial des de l’organització del campus, que assenyala que en relació a la resta de campus que es fan fora de Barcelona, la seu blanenca és la més coneguda i triada pels estrangers.


Data de realització: 06/28/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300