Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda del 5è Campus Oficial FC Barcelona-Sport de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2016 02:37:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Barça1Cloenda del 5è Campus Oficial FC Barcelona-Sport de Blanes

L'acte ha tingut lloc avui al migdia, amb un partit entre els diferents combinats, i el lliurament dels diplomes de reconeixement als joves futbolistes arribats d’arreu del món

Avui al migdia ha finalitzat la cinquena edició del Campus Oficial FC Barcelona-Sport, que s’ha allotjat al camp municipal de futbol de Can Borell durant aquests darrers dies. L’estada esportiva ha aplegat 150 nois i noies, consolidant l’èxit assolit en les quatre anteriors edicions.


Partit entre els diferents combinats
En aquesta nova convocatòria han participat 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat, tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i, sobretot, de l’estranger. Així, n’hi ha hagut de Suïssa, Rússia, Itàlia, la República del Congo, Ucraïna, Polònia, República Txeca i Gran Bretanya, entre d’altres. També n’hi ha de diverses poblacions catalanes com Viella i Tarragona, així com d’espanyoles: Rioja, Castellón, Santander i Huesca, entre d’altres.

La predilecció que tenen els jugadors i jugadores per la seu de Blanes la destaquen en especial des de l’organització de l’estada d’aprenentatge esportiu. En aquest sentit, remarquen que en relació a la resta de campus que es fan fora de Barcelona, la de Blanes és la més coneguda pels estrangers. Durant totes cinc edicions, els jugadors i equip tècnic del campus s’han allotjat en establiments hotelers de Blanes.


Cloenda del 5è Campus Oficial FC Barcelona
L’acte de cloenda l’han encapçalat el director general del Diari Sport, David Casanovas, en representació de l’organització del Campus Oficial FC Barcelona, acompanyat del regidor d’Educació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, Albert Sanz.

Lliurament de Diplomes i Obsequis

L’acte que s’ha viscut avui dissabte s’ha encetat al matí, amb un partit entre els diversos combinats de jugadors que durant una setmana han compartit aprenentatge teòric i pràctic. Després, de manera molt simbòlica, han format una gran rotllana i han ajuntat les mans en senyal de companyor.
I és que, a banda de l’aprenentatge de tècniques de futbol, un dels objectius que tenen els campus del FC Barcelona-Sport és que els seus participants desenvolupin hàbits correctes com el fair play, la competitivitat entesa de la manera més sana possible, i la camaraderia. Paral·lelament, durant tota l’estada se’ls fa mantenir uns hàbits dietètics i higiènics adequats.


Per la seva banda, les fites esportives que persegueix aquesta activitat són que els nois i noies es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius, així com gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades. Es tracta, doncs, de formar-lots de manera íntegra tant esportiva com humanament.


Lliurament de diplomes i obsequis
Ja al migdia, ha tingut lloc l’acte de lliurament dels respectius diplomes que acrediten el seu pas i aprofitament del Campus Oficial del FC Barcelona. També se’ls ha lliurat sengles obsequis, entre els qual potser el més apreciat per aquests joves esportistes és la reproducció d’una portada del diari Sport on apareix l’equip al qual han estat adscrits durant tots aquests dies.


Parlament Albert Sanz, regidor d'Educació i Participació Ciutadana
Els respectius entrenadors que els han alliçonat durant una setmana, acompanyats del regidor d’Educació, Albert Sanz, han estat els qui els han lliurat els obsequis i el diploma. Per últim, la cerimònia de cloenda s’ha tancat amb uns breus parlaments tant del representant del consistori blanenc com del director tècnic del Campus Oficial del FC Barcelona a Blanes.


Finalment, l’acte s’ha tancat amb la tradicional fotografia de família de tots els esportistes acompanyats dels 10 entrenadors i entrenadores. Davant seu, un núvol de pares i mares dels joves futbolistes han aprofitat per immortalitzar l’ocasió en l’únic dia en què se’ls permet compartir el terreny de joc amb llurs fills.

Data de realització: 07/02/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300