Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Demà comença el 22è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2016 12:08:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Demà comença el 22è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2016

El concurs que organitza l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’AFIC compta des de l’any passat amb tres categories: Focs d’Artifici, actes de Festa Major i Correfoc

Coincidint amb la Festa Major de Santa Anna i el Concurs de Focs 2016, l’Ajuntament de Blanes, comptant amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC), organitza la 22a edició del Concurs Fotogràfic Focs i Festes de la Festa Major 2016. Aquesta nova edició compta com a principal al·licient que, entre les fotografies que es presentin a la categoria dels espectacles pirotècnics, podria resultar triada la que il·lustrarà el proper cartell de la Festa Major i el Concurs Internacional de Focs d’Artifici del 2017.Fotografia Guanyadors i Finalistes Concurs Fotogràfic 2015
Des de l’any passat, el Concurs Fotogràfic Focs i Festa inclou tres categories: els Focs d’Artifici, els actes de la Festa Major i el Correfoc, la nova categoria que es va impulsar al 2015. La idea d’ampliar les modalitats va venir motivada perquè, des de feia unes quantes edicions, s’havia pogut comprovar que la major part de treballs que concorrien a la categoria de Festa Major corresponien al correfoc per l’atractiu impacte visual que significa aquest espectacle.

Calendari d’admissió de treballs i premis

El jurat atorgarà un primer premi de 150 € i dos finalistes amb 75 € cadascun en cada modalitat. L’admissió d’obres es farà de l’1 al 5 d’agost a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, al Carrer Roig i Raventós número 2, així com al local de l’AFIC el diumenge 7 d’agost. Només es permet presentar un màxim de tres fotografies en cada modalitat per cada autor.


Acte Lliurament de Premis Concurs 2015
El veredicte del concurs s’emetrà el 7 d’agost, i el lliurament de premis s’ha fixat perquè tingui lloc la tarda del dissabte 13 d’agost a Casa Saladrigas. Es farà coincidint amb la inauguració de l’exposició que inclourà les obres guanyadores, finalistes i més destacades, que es podran visitar en aquest indret fins l’11 de setembre.

106 treballs van concórrer al 21è Concurs Fotogràfic del 2015

L’any passat van participar al certamen un total de 106 treballs, i la categoria que va comptar amb la més elevada va ser la de focs d’artifici, amb 69 obres presentades. Per la seva banda, la nova secció amb treballs del correfoc va comptar amb 23 treballs; i les activitats de la festa major amb 14 instantànies. Els treballs corresponien a 30 autors, dos més que els que van concórrer l’any anterior.


1er Premi Categoria Focs d'Artifici - Autor: Jordi Masbernat
En l’apartat de Focs d’Artifici el primer premi el va guanyar Jordi Masbernat, i una altra fotografia seva també va ser una de les dues finalistes. L’altra treball finalista era de l’autor Joan Membrives. Per la seva banda, en la modalitat de Correfoc, el primer premi va ser per Joan Membrives, i les dues finalistes per a Xavier Xaubet i Jordi Masbernat. Per últim, en Festa Major, el primer premi va ser per Narcís Vila, i les dues finalistes per a Josep Recio i Joan Membrives.

KDD: Trobades per fotografiar els Focs d’Artifici i el Correfoc

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes organitzarà enguany dues KDD, kedades per fotografiar els dos elements més difícils de retratar: els fos d’artifici i el correfoc. La primera es farà el 22 de juliol a les 21 h per fotografiar el concurs de focs d’artifici. El punt de trobada serà el lloc de socors de Protecció Civil situat al costat del Club Vela Blanes.


1er Premi Categoria Correfoc - Autor: Joan Membrives
Primer es donaran explicacions tècniques de 21 a 21’30 h, després es buscarà la ubicació i es soparà, i a partir de 2/4 d’11 es fotografiarà l’espectacle pirotècnic. La segona KDD, pel correfoc, tindrà lloc el diumenge 24 de juliol i l’hora de trobada serà a les 11 de la nit al punt de sortida, l’arc dels Copatrons del Carrer Ample.


1er Premi Categoria Festa Major - Autor: Narcís Vila
Data de realització: 07/21/2016 | Data de la darrera actualització: 07/21/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300