Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot torna a presentar el llibre “Corre, Vola, Viu !” per Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2016 09:02:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LLIBRE RAFEL BAGOTEl periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot torna a presentar el llibre “Corre, Vola, Viu !” per Festa Major

L’elecció de la data no ha estat casual: avui fa 4 anys que Rafel Bagot va encetar els actes del cicle festiu exercint de pregoner de la Festa Major de Santa Anna

Contravenint aquella lacrimògena cançó que deia que aquella mena de fill pròdig tornava per Nadal, un dels blanencs més internacionals, Rafel Bagot, ha tornat de nou a casa una setmana més que ja va fer-ho per fer de mestre de cerimònies de la Nit de l’Esport. En aquesta ocasió, ho ha fet coincidint amb un dels moments àlgids de la seva vila de procedència: la Festa Major de Santa Anna.


Presentació "Corre, Vola, Viu!" al Casal de La Cooperativa
L’elecció de la data no ha estat casual: avui fa quatre anys i un dia que Rafel Bagot va encarregar-se de fer el tret de sortida inicial de la Festa Major de Santa Anna exercint de pregoner. En aquesta ocasió, el periodista blanenc que actualment presenta l’Espai Terra els migdies de TV3, ha tornat a casa per presentar el seu primer llibre: Corre, Vola, Viu!.


L’acte, que ha tingut lloc avui a la tarda al Casal de La Cooperativa, forma part de la gira de presentacions que justament es va encetar el passat 1 d’abril a Blanes, a la Sala de Plens de l’Ajuntament que, en aquella ocasió, va omplir-se a vessar per no perdre’s la primícia. Els qui llavors es van quedar amb les ganes d’assistir-hi i comprar el llibre, avui han tingut l’ocasió de complir el seu desig.


Jordi Bota, Rafel Bagot i Gemma Vega
Aquesta tarda l’han acompanyat en la presentació un vell amic i company d’aventures comunicatives locals, el també periodista blanenc Jordi Bota, així com la seva cosina i membre de La Cooperativa, Gemma Vega La seva primera experiència literària –que tothom que ha pogut experimentar espera que no sigui la darrera- agafa el lector de la mà i el du a una quinzena de països d’Europa, Àsia, Àfrica i tot el continent Americà de dalt a baix, on ha viscut situacions divertides, sorprenents i curioses, alhora que de vegades certament arriscades.


A Corre, Vola, Viu ! hi a dues temàtiques dominants: el pur plaer de conèixer gent i llocs nous –en aquest sentit, l’autor reivindica la figura del viatger abans que la del turista- i els esports en el més ample sentit: atletisme, bàsquet, futbol americà, lluita tailandesa, etc El sots títol del llibre –Un viatge pels meus viatges- ja és prou aclaridor del què ens espera entre les planes dels 12 capítols que composen el seu primer treball, que es pot llegir d’una sola atacada per poc que te’n descuidis. Parla de veure món i les anècdotes viscudes, de conversar amb gent amb moltes realitats diferents.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300