Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espectacle de Jordi Tonietti enceta les actuacions de l’Escenari Infantil de la Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2016 08:04:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’espectacle de Jordi Tonietti enceta les actuacions de l’Escenari Infantil de la Festa Major

Dilluns hi haurà una festa de l’escuma i dimarts una actuació de pallassos. La programació infantil es completarà diumenge al Teatre amb “Amazing”, de l’artista Melanie, dirigit pel Mag Lari

Una de les apostes que continua promovent l’Ajuntament de Blanes durant el cicle de la Festa Major és l’Escenari Infantil, que ha entrat en funcionament aquesta tarda de dissabte. Es tracta de l’espai que inclourà actuacions especialment adreçades al públic infantil i familiar, i està ubicat al Passeig Pau Casals, darrera el Monument a Joaquim Ruyra.


Prop de 400 espectadors a l'espectacle de Jordi Tonietti - Fotografia: Marc Romero
El seu objectiu, a banda de ser una proposta interessant i entretinguda per a la canalla, també és potenciar la destinació de Turisme Familiar amb què compta Blanes des de l’any 2007. El públic infantil haurà gaudit de quatre espectacles especialment dirigits a ells durant la Festa Major. Així, després del d’avui, els dos següents que s’allotjaran en aquest mateix Escenari Infantil tindran lloc dilluns, amb una festa de l’escuma amb Els Atrapasomnis a partir de les 18’30 h, i dimarts a la mateixa hora amb un espectacle de pallassos amb La Bleda.


Diumenge a les 19 h, en aquest cas al Teatre de Blanes, hi haurà l’espectacle Amazing, de l’artista Melanie, dirigit pel Mag Lari. Es tracta d’una actuació recomanable tant pels petits com pels més grans, així com per als aficionats a la màgia en general.

Espectacle amb Jordi Tonietti, amb prop de 400 espectadors

L’Escenari Infantil ha entrat s’ha posat en marxa i ha cobrat vida aquesta tarda de dissabte amb un espectacle a càrrec del músic i animador infantil Jordi Tonieti, que ha mantingut entretinguda la canalla i acompanyants amb les seves cançons i jocs durant una bona estona. El veterà Tonietti porta més de 30 anys animant festes populars infantils i altres tipus de saraus arreu de Catalunya i fins i tot a l’estranger.


Actuació de Jordi Tonietti
Bona prova del seu bon fer han estat les prop de 400 persones que han omplert aquesta tarda el recinte de l’escenari infantil, arrecerats del sol i sota l’ombra que convida a passar a l’estona. I és que Jordi Tonietti porta sobre les espatlles més de 2.500 actuacions, i ha fet una mica de tot: cantant, monitor, ràdio, televisió... però també de cambrer, repartidor i fins i tot guia turístic. Explica que quan tan sols comptava 4 anys va pujar dalt d’un escenari armat amb una cassola i un cullerot per entretenir el seu primer públic, i des de llavors no ha parat de fer-ho allí on va.


L’any passat Jordi Tonietti va viure l’experiència americana de viatjar fins a Miami, on va participar en un festival infantil adreçat al nombrós públic hispà que viu a Florida. L’actuació va coincidir amb la publicació del disc Petites i boniques cançons per a infants, amb 20 temes de tota la vida com ara Cargol treu banya, Plou i fa sol, o Sol, solet que Tonietti canta acompanyat pel seu fill Oriol, amb l’objectiu que no es perdin de la memòria popular, ja que s’ha trobat amb més d’una ocasió amb què el seu públic no les coneixia.

Espectacle “Amazing” amb Melanie, dirigit pel Mag Lari

El plat fort de la programació infantil de la Festa Major 2016 tindrà lloc al Teatre de Blanes diumenge a la tarda, amb l’espectacle Amazing, un espectacle de gran format de l’artista Melanie, dirigit pel Mag Lari. Es tracta d’un show còmic i participatiu que no deixarà indiferent a ningú, amb jocs de cartes i grans efectes, amanit amb actuacions musicals.


Fotografia: Marc Romero
Protagonitza l’espectacle la jove artista Melanie, que va entrar en el món de la màgia arrel de veure una actuació del Mag Lari l’any 2007, quan tan sols comptava amb 17 anys. Des de llavors no ha parat ni un sol dia d’aprendre, llegir i practicar jocs de mans, i l’any 2008 ja va crear el seu primer espectacle de màgia: Obre els Ulls, amb què es va iniciar en petits escenaris.


Fotografia: Marc Romero
L’any següent va estrenar Il·lusions, i al 2013 va pujar un esgraó més presentant Per Art de Màgia, un espectacle de petit format amb el que ha compartit escenari amb mags com el Mago Pop (Antonio Díaz). Actualment ha apostat per dedicar-se al 100% a la màgia, per això l’any 2015 va estrenar Amazing, un espectacle de gran format que està dirigit pel mediàtic mentor a qui sempre ha admirat: el Mag Lari. La representació començarà a les 19 h al Teatre de Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300