Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Recta final del 46è Concurs Internacional de Focs d'Artifici


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/25/2016 04:07:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLRecta final del 46è Concurs Internacional de Focs d'Artifici

Diumenge va participar la Pirotècnia Fireworks Lieto d'Itàlia, avui dilluns dispara l'empresa Pablo d'Asturias, i dimarts tanca el concurs la Pirotècnia Hermanos Ferrández

Abans que les corredisses del Correfoc comencessin, el cel nocturn de Blanes es va tornar a il·luminar durant uns quants minuts amb la participació de la Pirotècnia Fireworks Lieto, procedent d’Itàlia. El cert és que, després del magnífic espectacle que havia ofert la nit de dissabte l’actual tricampiona, Accitana Ma Angustias, l’actuació que van oferir els italians va deixar un xic desinflada la concurrència, que fins i tot va esclatar amb xiulets i esbroncades en nombroses ocasions.


Espectacle Pirotècnia Fireworks Lieto - Fotografies: Quim Llorens
Malgrat cap al final de la tirada va disparar efectes molt impactants, potser no va acabar de treure el mal gust de boca que va deixar –sobretot- la seva manca de ritme. Aquesta ha estat la segona ocasió consecutiva en què Fireworks Lieto ha participat en el certamen blanenc. L’any passat, quan es va estrenar, va situar-se en un honrós tercer lloc, a pocs punt de diferència del segon classificat.

Dos darrers espectacles d’alt nivell per tancar el concurs

El 46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava entra avui dilluns en la seva recta final. Això no vol dir però que els que queden siguin plats de segona, agafant una analogia culinària. I és que els assessors i especialistes en focs d’artifici, que estan al dia de les pirotècnies que tenen més cura dels seus espectacles, auguren que tindrem un final de certamen molt renyit.


Tant és així que, si bé l’actuació que va oferir Accitana Ma Angustias és ara per ara la favorita a endur-se el premi, el què expliquen els experts és que els granadins tindran com a durs rivals tant els asturians que participen aquesta nit de dilluns, com els murcians que actuaran demà dimarts, dia de Santa Anna. Avui s’encarregarà d’oferir el seu espectacle una empresa molt coneguda a Blanes, la Pablo S.L. d’Asturias, i dimarts la Pirotècnia Hermanos Ferrández, de Múrcia.





Data de realització: 07/25/2016 | Data de la darrera actualització: 07/25/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300