Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra Sant Jaume amb diversos actes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2016 03:46:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra Sant Jaume amb diversos actes

Avui al matí l’Hospital-Asil Sant Jaume ha allotjat diverses celebracions en motiu del seu patró, encapçalades per l’alcalde i representants de l’equipament sociosanitari

Avui dilluns 25 de juliol, quan se celebra Sant Jaume, el programa de la Festa Major de Blanes s’ha encetat més d’hora del què és habitual al programa de festes. A les onze del matí, l’Hospital-Asil Sant Jaume ha allotjat, tal i com marca la tradició des de fa molts anys, els actes de celebració del patró d’aquesta institució.


Celebració Sant Jaume a l'Hospital-Asil - Fotografies: Aitor Roger
Seguint la tradició d’aquests darrers anys, la celebració ha començat amb una missa que ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores del consistori, membres de la Fundació Asil Sant Jaume i de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La corporació s’encarrega de la gestió del centre sociosanitari, i en aquest sentit val a dir que les activitats festives també han comptat amb la participació de treballadors i residents.


Després, la celebració ha continuat amb un breu concert a càrrec de la Banda del Col·legi Santa Maria que s’ha fet al jardí interior, així com una audició de sardanes allotjada a la sala d’actes de l’Hospital-Asil. Un altre ingredient festiu amb què ha comptat la festivitat de Sant Jaume han estat els capgrossos, que han saludat la concurrència.


Data de realització: 07/25/2016 | Data de la darrera actualització: 07/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300