Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El divendres 5 d’agost s’acaba el termini per participar al 22è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/02/2016 12:35:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El divendres 5 d’agost s’acaba el termini per participar al 22è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2016

Organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’AFIC, el concurs compta amb tres categories: Focs d’Artifici, Actes de Festa Major i Correfoc

Coincidint amb la Festa Major de Santa Anna i el Concurs de Focs 2016, l’Ajuntament de Blanes, comptant amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC), ha organitzat la 22a edició del Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2016. Un dels principals al·licients de la convocatòria d’enguany és que, entre les fotografies que es presentin a la categoria dels espectacles pirotècnics, podria resultar triada la que il·lustrarà el proper cartell de la Festa Major i el Concurs Internacional de Focs d’Artifici del 2017.


Foto de grup guanyadors edició concurs 2015
El Concurs Fotogràfic Focs i Festa inclou tres categories: els Focs d’Artifici, els Actes de la Festa Major i el Correfoc, la nova categoria que es va impulsar al 2015. El jurat atorgarà un primer premi de 150 € i dos finalistes amb 75 € cadascun en cada modalitat. L’admissió d’obres ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins al proper divendres, 5 d’agost.

Els originals es poden lliurar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, al Carrer Roig i Raventós número 2 fins al 5 d’agost. D’altra banda, també se’n podran portar el diumenge 7 d’agost al local de l’AFIC. Només es permet presentar un màxim de tres fotografies d’un mateix autor en cada modalitat.


Acte lliurament premis 2015
El veredicte del concurs s’emetrà el 7 d’agost, i el lliurament de premis s’ha fixat perquè tingui lloc la tarda del dissabte 13 d’agost a Casa Saladrigas. Es farà coincidint amb la inauguració de l’exposició que inclourà les obres guanyadores, finalistes i més destacades, que es podran visitar en aquest indret fins l’11 de setembre.Data de realització: 08/02/2016 | Data de la darrera actualització: 08/02/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300