Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bon ritme d’inscripcions per participar a la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós del dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2016 04:38:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bon ritme d’inscripcions per participar a la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós del dissabte

La tarda del divendres es poden seguir fent a la Ciutat Esportiva fins les 9 de la nit i a l’Ajuntament fins les 8 del vespre. Dissabte, es continuaran fent a l’Ajuntament a partir de les 10 del matí

Avui divendres, un dia abans que tindrà lloc la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, s’han començat a fer les inscripcions dels participants. Al matí s’han iniciat a la Ciutat Esportiva Blanes, on es podran seguir fent durant tota la jornada del divendres fins les 9 de la nit. Paral·lelament, aquesta tarda de divendres també es poden fer, conjuntament amb la Ciutat Esportiva Blanes, a la planta baixa de l’Ajuntament.


Ajuntament de Blanes, inscripcions per la Caminada Popular Nit de Sant Bonós
A les 4 de la tarda, el nombre d’inscrits ja s’acostava al primer miler de participants, i durant les hores que encara queden, així com durant tota la jornada del dissabte, s’espera arribar fins els 5.000 participants, com ha estat passant els darrers anys. De fet, la principal novetat de la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós 2016 és que, a causa d’aquesta gran demanda, l’Ajuntament ha decidit augmentar el topall màxim de persones que es podran inscriure fins les 5.500.

Durant tota la jornada del dissabte se seguiran fent inscripcions a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes: a partir de les 10 del matí i fins les 10 de la nit, o bé fins que s’hagi arribat al topall màxim de 5.500 persones.

Recorregut senyalitzat: una altra destacada novetat

Pot participar-hi tothom que vulgui, sense límit d’edat. Es tracta de fer una tranquil·la marxa popular nocturna estiuenca, amb un recorregut aproximat d’uns 8 km arreu de Blanes. Per facilitar el seguiment de la ruta del circuit, fa uns mesos que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes va instal·lar una senyalització en el paviment, amb un total de 250 indicadors que marquen la direcció que cal seguir.


Tot i que no té caràcter competitiu, hi ha corredors i corredores experimentades que aprofiten l’esdeveniment per entrenar. A banda de la tradició que suposa per a molts blanencs i blanenques participar-hi, cada any també s’hi apleguen nombrosos estiuejants i veïns d’altres municipis de la rodalia. Per segon any consecutiu, forma part de la marca Blanes X Runners, que reuneix totes les proves d’aquest àmbit.

Una caminada més solidària que mai

Una altra novetat prou destacada és que en aquesta ocasió la caminada augmentarà encara més el perfil solidari que té. Si fins ara una part de la inscripció es destinava voluntàriament a entitats de caire social, enguany l’Obra Social La Caixa col·laborarà en l’esdeveniment multiplicant per 1 € totes les inscripcions que s’hagin fet. Aquesta quantitat econòmica es destinarà a dues entitats solidàries que ha triat el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes: Càritas Interparroquial i l’Associació d’El Bon Samarità.


D’altra banda, tal com s’ha vingut fent els últims anys, tots els participants poden accedir a fer voluntàriament una donació econòmica que també té com a destinatàries sengles entitats sense afany de lucre. El preu de la inscripció és de 4’50 €, dels quals 4 € són per cobrir despeses d’organització, i 0’50 € la donació voluntària mínima.

El Departament d’Acció Social s’encarrega cada any d’escollir les entitats a qui aniran destinades les aportacions voluntàries. Enguany un 50% del què es recapti es destinarà a MIFAS, Minusvàlids Físics Associats; i l’altre 50%, a parts iguals, per a Blanes Solidari i CFS Blanesport ’83. Aquesta darrera entitat, de caire esportiu, s’ha destriat perquè és la que acull més jugadors i jugadores derivats des d’Acció Social amb beques federatives.

La Bossa del Corredor i altres avantatges per a tots els participants

El fet d’estar inscrit a la caminada –i, per tant, obtenir el dorsal que així ho acredita- comporta un ample ventall d’avantatges i al·licients. Per segon any consecutiu, la més destacada és que es lliurarà gratuïtament a tots els inscrits la Bossa del Corredor, que inclou diversos obsequis cedits a l’Ajuntament de Blanes per empreses i firmes comercials. Així, hi haurà des d’una mostra de gel OXD Care per a esportistes, fins a un bric de Caldo Aneto, passant per una llauna d’Aquarius i flyers amb descomptes per gaudir de sortejos i serveis.

Altres avantatges que comporta lluir el dorsal seran que els qui s’acostin a l’estand que tindrà muntat al Passeig de Mar l’escola d’anglès per a infants Kid’s & US rebrà com obsequi una polsera reflectant per dur en la caminada. D’altra banda, l’empresa immobiliària blanes.com regalarà una samarreta a tothom qui vagi a l’oficina del Passeig de Mar i els ensenyi el dorsal, fins esgotar existències.


Un cop finalitzat el recorregut de la caminada, només els que duguin el dorsal podran accedir al recinte exclusiu que hi ha a rengló seguit de la línia de meta. En aquesta zona es reparteix aigua i talls de xíndria, hi ha un servei de fisioterapeutes del Centre Mèdic La Roca, així com una àrea amb hamaques per si algú necessita recuperar forces o ser atès pels serveis sanitaris.

La 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós l’organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes. Col·laboren en diversos aspectes logístics de l’organització de la prova la Policia Local i Protecció Civil de Blanes; el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona.

Perquè la prova sigui un èxit, doncs, es compta amb un ampli desplegament humà, que s’encarrega de determinats aspectes logístics, principalment de l’Àrea d’Esports i del Grup Fondistes Blanes, així com altres voluntaris i voluntàries als qui també s’assignen determinades tasques. Tot aquest equip humà anirà identificat amb una samarreta corporativa esponsoritzada per Òptica Muralla.

També es compta amb el suport de Super Juguete, Joluvi, Dofi Jet Boats, Grup Ros, Serhs Fruits, Cemar, Càmping La Masia, Càmping Solmar, Càmping Bellaterra, Cafè Els Terrassans, Hotel Beverly Park, Nordkapp Fishing & Sun Charters, Llar d’Infants Els Peixets, Joieria Maresme, Primer Casino de Blanes, i Ser&òs Sportswear.
Data de realització: 08/19/2016 | Data de la darrera actualització: 08/19/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300