Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espectacle de Playback: Records per a tu de NABAC omple de públic la Plaça dels Dies Feiners


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2016 12:55:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’espectacle de Playback: Records per a tu de NABAC omple de públic la Plaça dels Dies Feiners

L’activitat, juntament amb la Cantada d’Havaneres que es va fer simultàniament diumenge a la nit, ha tancat els actes de la Festa dels Copatrons 2016

Aquest 2016 el programa d’actes de la Festa dels Copatrons, Sant Bonós i Sant Maximià, es va tancar el passat diumenge, amb una jornada atapeïda de propostes per a tots els gustos i preferències. Per tancar el dia central del cicle festiu blanenc –diumenge era 21 d’agost, el dia en què se celebra la festivitat dels dos màrtirs-, hi havia dues activitats on s’hi podia anar.


Els membres del grup Nabac, poc abans de començar l'espectacle
D’una banda, la Cantada d’Havaneres al Passeig de Mar, i de l’altra una actuació que s’inscriu més en la línia de les varietés d’altres temps. El grup NABAC de Blanes va ser l’encarregat de protagonitzar tot un clàssic en aquesta vila, sense desmerèixer ni de bon tros altres tipus d’espectacles que també són prou coneguts pel públic blanenc.


Sota el títol Playback: Records per a tu, s’hi inclou tot un extens i treballat repertori que compta sempre amb un públic més que fidel. De fet, una bona prova van ser les centenars de persones que van omplir de gom a gom el recinte on s’hi va allotjar: la Plaça dels Dies Feiners, on les cadires ja s’havien començat a ocupar fins i tot una hora abans que comencés tot plegat. Aquí, al ser més ample, encara s’hi aplegava un major nombre de públic disposat a gaudir d’un revival musical que va fer un extens repàs a cançons dels anys 60 i 70, principalment.


Els membres de Nabac es van encarregar de fer reviure temes coneguts per tota la concurrència amb la indumentària i atrezzo adequats, afegint-hi la dedicació que van esmerçar-hi tots i cadascun dels components del grup. Especialment celebrada va ser la introducció de l’espectacle, quan la immortal música del grup The Mamas & The Papas i el seu California Dreamin’ va sonar a l’hora que es repartien pètals de flors entre el públic.


Aquesta entrada va precedir a l’actuació de tots els intèrprets de Nabac d’un dels temes més reconeguts del musical Hair, el tema Aquarius que van popularitzar el grup The 5th Dimension. En aquest cas, la versió que es va escoltar en l’espectacle de Blanes pertany a la banda sonora de la sèrie de televisió UPA, Un Paso Adelante, que tants telespectadors fidels va conrear durant els anys en què es va emetre.


A partir d’aquí, l’espectacle va incloure cançons com ara Mandolino, El Vestit d’en Pascual, Chica Yeyé, Yo necesito saber, Call Me, Hot & Cold, o Cartagenera, entre d’altres. Un viatge musical al passat on la complicitat del públic ja estava assegurada des del principi i fins al final, quan de nou van tornar a pujar dalt l’escenari tots els membres de NABAC com a comiat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/22/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300