Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social La Caixa ha col·laborat amb la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós d'enguany


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/29/2016 11:57:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Obra Social La Caixa ha col·laborat amb la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós d'enguany

L’entitat, que ha col·laborat per primera vegada en l’esdeveniment, ha fet una donació de 5.500 € a dues entitats solidàries de Blanes: Càritas Interparroquial i El Bon Samarità

Una de les novetats que ha inclòs la 34 Caminada Popular Nit de Sant Bonós -el principal esdeveniment del cicle de la Festa Major Petita, la Festa dels Copatrons-, ha estat la col·laboració que ha fet enguany l’Obra Social “la Caixa”. L’entitat financera, ha donat suport social a l’esdeveniment lúdic, festiu i esportiu aportant un euro per cada inscrit a la caminada, uns diners que es destinaran a finalitats solidàries.


Acte formalització donacions
Donat que finalment van haver 5.500 persones inscrites, l’Obra Social “la Caixa” col·laborarà justament amb aquesta quantitat econòmica que avui dilluns s’ha lliurat simbòlicament a dues entitats sense afany de lucre de Blanes: Càritas Interparroquial i El Bon Samarità. Cada entitat rebrà la quantitat de 2.750€. Totes dues s’encarreguen de donar servei a persones amb risc d’exclusió social que viuen al municipi, així com d’atendre les seves necessitats més bàsiques.


Jaume Sagrera (Càritas), Joel Comas (regidor d'Esports),
Mario Ros (regidor d'Acció Social) i Jaume Torrado (El Bon Samarità)
Ho fan de manera coordinada amb el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, que s’ha encarregat de triar les entitats a qui es destinaria la quantitat econòmica que s’havia compromès a entregar l’Obra Social “la Caixa”. L’acte ha tingut lloc avui al matí a l’Ajuntament de Blanes, i l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle.


M.Reixach, T.X.Subirà, M.Lupiáñez, G.Batlle, J.Sagrera,
J.Torrado, J.Comas i M.Ros
També han assistit els regidors d’Esports i Acció Social, Joel Comas i Mario Ros respectivament, així com el director de l’Àrea de Negoci de la Selva Marítima, Tomàs Xavier Subirà, i el director de l’oficina del Carrer Muralla de Blanes, Marc Reixach. Per la seva banda, en representació de les dues entitats solidàries que han rebut les aportacions econòmiques, han participat Jaume Sagrera, de Càritas Interparroquial, i Jaume Torrado, d’El Bon Samarità.

Donacions a Càritas i El Bon Samarità

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha agraït el gest solidari que ha tingut l’entitat financera, convidant als representants de l’Obra Social “la Caixa” a què l’aportació econòmica tingui continuïtat de cara a la propera edició de la Caminada, quan l’experiència arribarà ja a la seva 35a edició.


Per la seva banda, els representants de Càritas i El Bon Samarità també s’han sumat a aquestes mostres d’agraïment, avançant que es tracta d’uns diners molt ben rebuts que es destinaran als serveis, atenció i assessorament que ofereixen respectivament principalment a través dels voluntaris i voluntàries de les dues entitats solidàries.


Ambdues parts han formalitzat l’acord de col·laboració segons el qual l’Obra Social “la Caixa” es comprometia a fer ambdues col·laboracions i l’acte s’ha tancat com sol ser habitual, amb una encaixada de mans i una fotografia de família de tots els assistents.
Data de realització: 08/29/2016 | Data de la darrera actualització: 08/29/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300