Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes estrena temporada amb noves incorporacions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2016 11:16:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ràdio Blanes estrena temporada amb noves incorporacions

Durant aquestes setmanes s’estrenen nous espais que s’afegiran a una completa graella amb més de 20 programes de contingut musical i cultural principalment

Coincidint amb l’inici del curs escolar i el retorn a la normalitat, la graella de Ràdio Blanes també deixa enrere l’impàs estiuenc i obre nova temporada on, com és habitual, hi ha incorporacions i retrobaments. Durant la temporada d’hivern està previst que hi hagi quatre nous programes, que s’estrenaran entre aquests darrers dies de setembre i primers d’octubre.


L'equip del programa "La Taverna", en plena acció
La primera incorporació tindrà lloc el vespre d’aquest divendres 23 de setembre: Rock Màsters, que s’emetrà de 20 a 21 h. Presentat pel locutor Xavi Màster, farà repassos monogràfics musicals dedicats a grans noms del Pop-Rock de tots els temps. Si seguim la cronologia d’incorporacions, la següent es farà el dissabte 24 de setembre, de 12 a 13 h, amb el nou espai Latineando, dedicat a la música llatina de tots els temps, i presentat per Erwin Vilallobos.

A l’octubre hi haurà dues estrenes més, i totes dues estaran en antena el mateix dia de la setmana. Així, el dijous 6 d’octubre, de 12 a 12’30 h del migdia, començarà a emetre’s El Banc de Temps, a càrrec de l’entitat homònima, i presentat per una veterana de Ràdio Blanes, Mercè Caudet, que havia participat en espais radiofònics de cultura.


Al centre de la imatge, Dafne Galvany i Eusebi Esgleas, convidats
al programa per parlar de la "Quinzena Gastronòmica de la Gamba de Blanes"
Per últim, la quarta i darrera nova incorporació fuig dels habituals estàndards de contingut que hi ha actualment a Ràdio Blanes. Es tracta d’Es Dijous –en referència a la parla salada que encara hi ha a Blanes-, que s’emetrà el primer dijous de cada mes, de 20 a 21 h del vespre. El magazine informatiu està dirigit i presentat per tres periodistes: Jordi Grau, Marc Romero i Valentí Hinarejos.

Una vintena de programes a la graella de Ràdio Blanes

Aquestes quatre noves incorporacions s’afegiran a la graella de Ràdio Blanes, formada actualment per una vintena de programes, alguns dels quals no han interromput les emissions durant l’estiu. Tornaran a sonar tots els que composen la graella habitual llevat de dos espais: L’Educació a la Ràdio i Ventijolencs, que ho faran de cara al gener, tombant el nou any.


D’aquesta manera, quan tots els programes ja s’hagin incorporat o tornin a estar en antena, la programació quedarà establerta de la següent manera: els dilluns de 16 a 17 l’espai literari Paraules, i de 20 a 21 el musical Els meus Clàssics. Els dimarts de 20 a 21 h –canviant el seu horari respecte la temporada passada- s’emet Ones de l’Espai Exterior, amb música alternativa.

Dimecres, de 15’30 a 16 h, L’Educació a la Ràdio, i de 20 a 21 h el musical El Ferrocarril Subterrani. Dijous a les 12 h El Banc de Temps, i a les 18 h el musical So dels Temps. A les nits, el primer dijous de cada mes de 20 a 21 h el magazine informatiu Es Dijous, i el segon dijous de cada mes de 20 a 22 h el programa alternatiu Sound City.


Els divendres s’emet a les 13 h Amunt Maduixots, protagonitzat per la colla castellera de l’Alt Maresme; i el darrer divendres de cada mes, de 15 a 16 h En Confiança, amb consells sobre relacions afectives i sexualitat. Darrera d’ell, de 16 a 16’30 h Ventijolencs, amb alumnes i professors del Centre d’Educació Especial Ventijol. Ja al vespre, de 20 a 21 s’oferirà Rock Màsters, i de 21 a 22 h La Bullanga.

Arribats al cap de setmana, cada dissabte de 9 a 12 s’emet l’incombustible Raíces, de La Casa de Andalucía. És el programa més veterà de Ràdio Blanes i el presenta Antonio Martín, el particular Justo Molinero de Blanes. De 12 a 13 h serà el torn de Latineando; i el primer dissabte de cada mes dos programes: de 15 a 16 h, Som com som, i de 16 a 18 h Músiques del Món.


Els vespres del dissabte sonen dues propostes contundents i amb personalitat pròpia: de 18 a 20 h Cubata Rock, amb Salvador Cantero; i de 20 a 22 h Heavy On The Rock’s, amb Òskar Jiménez. Per últim, els diumenges de 10 a 12 h l’espai-contenidor de cultura catalana La Taverna, capitanejat per Ramon Soto, tanca la graella setmanal.


Col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Blanes, amb l'alcalde Miquel Lupiáñez,
el regidor de Ràdio Blanes, Albert Sanz, i la directora de Ràdio Blanes, Joanna Fernández
Completen la programació les càpsules de l’Oficina de Català del CPNL de Blanes, L’Apunt Lingüístic, presentat per Elisa Sola, que s’emet cada dia laborable a les 11 i a les 17 h. D’altra banda, el darrer dijous de cada mes, a partir de les 19 h, s’emet en directe el Ple Municipal de l’Ajuntament de Blanes. Tots els programes que s’emeten per Ràdio Blanes estan conduïts, dirigits i presentats per col·laboradors i col·laboradores, que no reben cap remuneració econòmica per fer-ho.
Data de realització: 09/23/2016 | Data de la darrera actualització: 09/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300