Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap de setmana sobre rodes a Blanes amb el 1er Food Truck Tour i el 14è Tunning Festival


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/01/2016 01:38:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOCap de setmana sobre rodes a Blanes amb el 1er Food Truck Tour i el 14è Tunning Festival

Aquest primer cap de setmana d’octubre la població de la Costa Brava allotja aquesta nova experiència culinària, així com la ja veterana trobada internacional d’aficionats al tuning

Avui al matí s’han posat en marxa a Blanes dues experiències complementàries que contribuiran a què aquest primer cap de setmana d’octubre continuï bullint d’activitats, que atrauran al municipi un bon nombre de visitants. Totes dues s’allotgen molt a prop l’una de l’altra, per tant els participants tindran l’oportunitat de poder-les gaudir més còmodament durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge.


Zona d'Els Pins-La Plantera
Es tracta de la primera edició del Blanes Food Truck Tour Festival, que s’allotja a l’antic camp de futbol d’Els Pins, i el 14è Tunning Festival Blanes, emplaçat al seu davant, entre l’ambulatori i l’Estació d’Autobusos. El regidor de Participació Ciutadana, Albert Sanz, ha visitat avui al matí els dos recintes, i ha parlat amb els representants de tots dos esdeveniments.

El regidor de Participació Ciutadana, Albert Sanz, amb els
organitzadors del 14è Tunning Festival Blanes
Blanes s’apunta a la nova tendència culinària sobre rodes

La idea de portar a Blanes el 1er Food Truck Tour Festival s’ha plantejat des de l’Ajuntament amb l’objectiu de portar nous incentius al municipi i veure com funciona aquesta nova tendència culinària sobre rodes. Organitzat pel consistori blanenc amb la col·laboració de l’empresa Berkana Eventos, l’experiència ofereix l’oportunitat de poder gaudir d’una selecta varietat d’estils de menjar i altres ingredients per amenitzar el recinte.


1er Food Truck Tour Festival
Es tracta de grups d’animació, un DJ amb música apte per a tots els públics, jocs gegants i inclús una Festa de Holi, amb bosses de colors perquè els participants acabin reproduint sobre el seu cos els colors de l’arc iris a ritme de música. La jornada d’aquest dissabte es tancarà a partir de les 9 de la nit, amb un concert a càrrec del grup Mala Vida, que fa versions de pop-rock espanyol.


Zona de Jocs Infantils
Diumenge l’activitat es reprendrà a les 11 del matí. Al llarg de tota la jornada, fins les 6 de la tarda, s’han programat jocs gegants per a la canalla. El principal atractiu del Food Truck Tour Festival són la vintena de roulottes amb una selecta varietat d’estils culinaris que inclouen des de menjar japonès, mexicà o cubà fins a pizza, ibèrics, gelats i tapes veganes, passant per ostres i paella, salsitxes gourmet, menjar canari i gallec, burguers, botifarra gironina, empanadilles, pastissos de truites, vermuts i cafeteria. Tota aquesta oferta a preus populars.


També hi ha diverses parades amb cotó de sucre, bijuteria, articles de pell, plata i complements i altres articles d’artesania. Els Food Trucks constitueixen la nova experiència gastronòmica que s’està posant de moda a Europa després de l’èxit que l’ha precedit al continent americà i, en especial, a Mèxic. Actualment, segons un article publicat a la revista Forbes, està generant la creació de noves PIMES en el món de la hostaleria, ja que beneficien a petits productors que sovint proven aquesta fórmula com a prova pilot abans de fer una inversió i obrir un restaurant.


14è Tunning Festival Internacional de Blanes

A l’altra costat de l’Avinguda Catalunya, davant de l’Estació d’Autobusos, s’emplaça per 14è any consecutiu una altra experiència sobre rodes. El 14è Tunning Festival Internacional de Blanes, que cada any atrau milers de visitants al municipi. Des de primera hora del matí, han començat a arribar els participants, que es registraven al entrar, a l’hora que se’ls donava la benvinguda.


14è Tunning Festival Internacional de Blanes
Els aficionats i amants del tuning, ja siguin practicants o interessats en poder admirar els cotxes tunejats de ben a prop, tenen l’oportunitat de satisfer la seva afició durant tot el cap de setmana si s’apropen a Blanes. També és l’ocasió única de veure autèntiques joies del motor, amb models de cotxe espectaculars i d’aquells que formen part de l’imaginari col·lectiu, tant en la ficció com en la realitat.


Els organitzadors de l’esdeveniment, l’entitat blanenca Más Volumen Tuning Club, han preparat un intens cap de setmana ple d’incentius, amb proves de qualitat d’àudio i d’instal·lació, una rua de vehicles pels carrers del municipi, i una festa amb la millor música actual de la mà dels DJ’s Maden, Sun Philips i Reaktiv. Tot plegat, amenitzat per l’speaker de l’esdeveniment, en Rafa. L’activitat d’avui dissabte es tancarà amb un fi de música dels vehicles participants.


Diumenge l’esdeveniment es reprendrà ben d’hora, a quarts de 10 del matí, amb les proves de qualitat d’àudio, suspensió pneumàtica, pressió sonora, limbo car, tubs d’escapaments, així com de drift i slaloms. A la tarda hi haurà les proves outdoor, i el lliurament de trofeus previst a les sis posarà punt i final a aquesta nova edició del Tunning Festival Internacional de Blanes.


La concentració aplega vehicles d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també té abast internacional pràcticament des que es va fer la primera edició del festival blanenc. Així, hi ha conductors que arriben amb els seus espectaculars vehicles des de Portugal, França, i Andorra, entre d’altres. Durant aquests darrers anys, el tuning ha guanyat adeptes i seguidors gràcies a l’esforç dels qui, transformant i personalitzant els seus cotxes, aconsegueixen el reconeixement i l’admiració dels aficionats.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/01/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300