Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 14è Tuning Festival de Blanes atrau més de 8.000 visitants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2016 12:08:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl 14è Tuning Festival de Blanes atrau més de 8.000 visitants

L'experiència ha tornat a traspassar fronteres, i ha tornat a copçar l'interès dels afcicionats d'arreu de Catalunya, l'estat espanyol, França, Andorra i Portugal

L’altre esdeveniment que durant tot el cap de setmana ha mogut centenars de persones ha estat el 14è Tuning Festival Internacional de Blanes, que ja compta amb una llarga trajectòria al municipi i traspassa fronteres. Els organitzadors, l’entitat blanenca Más Volumen Tuning Club, calculen que sumant el públic que s’ha acostat a l’esdeveniment dissabte i diumenge, s’han superat les 8.000 persones que ja van assistir-hi en l’anterior edició del 2015.


14è Tuning Festival de Blanes, dissabte a la tarda
Dissabte, des de primera hora del matí, van començar a arribar els participants que es van anar registrant a l’entrada, a l’hora que se’ls donava la benvinguda. La llarga cua de vehicles que s’esperaven per registrar-se ja va ser un espectacle pels cridaners colors i formes insòlites que tenen molts d’ells. La majoria provenien de diferents poblacions de Catalunya, però també s’hi ha aplegat participants arribats d’arreu de l’estat espanyol, França, Andorra i Portugal.


I és que realment l’abast que ha arribat a tenir el festival blanenc arriba força lluny, traspassa fronteres. Els aficionats i amants del tuning han tingut l’oportunitat de satisfer la seva curiositat i mantenir-se al dia en una afició que no sap d’edats. D’aquesta manera, han pogut admirar cotxes tunejats, autèntiques joies del motor amb models de cotxes espectaculars, així com el gran ventall d’especialitats en què es divideix aquesta afició.


Així, hi ha hagut proves de qualitat d’àudio i d’instal·lació de diferents peces i complements, suspensió pneumàtica, pressió sonora, limbo car, tubs d’escapaments, drift i slaloms, proves outdorr, i un llarg etcètera. De fet, la dimensió que està agafant el festival ja ha provocat que ocupi una part de l’aparcament de cotxes que hi ha en un supermercat del costat de l’esplanada, així com un dels racons de l’antic camp de futbol.


Més de 300 vehicles han participat en l’experiència, la qual cosa ha propiciat que s'hagin pogut admirar una gran quantitat de models, especialitats i canvis que s'hi introdueixen. Entre tots ells, també s'hi comptaven dos dels cotxes que participaran en la propera edició del Ral·lie Dakar, així com alguns dels qui ho han fet al llegendari Ral·lie Costa Brava que va ser tan conegut i seguit en aquestes contrades.


Entrega de Premis del 14è Tuning Festival
La concentració del 14è Tuning Festival Internacional de Blanes es va tancar ahir a la tarda amb el lliurament de premis als diferents classificats, després que la jornada del dissabte es va cloure amb una festa farcida de la millor música actual servida de la mà dels DJ’s Maden, Sun Philips i Reaktiv. Un altre dels elements dinamitzadors que ha estat acompanyant els aficionats al tuning ha estat el mestre de cerimònies Rafa, que ha contribuït a animar l’ambient en tot moment.

Data de realització: 10/03/2016 | Data de la darrera actualització: 10/03/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300