Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona arrencada del 1er Food Truck Tour Festival Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2016 12:01:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona arrencada del 1er Food Truck Tour Festival Blanes

L'experiència ha estat valorada de manera molt positiva, havent atret una gran quantitat de públic. De cara a l'any vinent s'estuadiarà introduir canvis de data i/o ubicació

El cap de setmana sobre rodes que s’ha viscut a Blanes dissabte i diumenge ha estat una nova ocasió per atraure al municipi de la Costa Brava un gran nombre de públic. El 1er Food Truck Tour Festival, allotjat a l’antic camp de futbol d’Els Pins, i el 14è Tuning Festival Blanes, emplaçat al seu davant -entre l’ambulatori i l’Estació d’Autobusos-, han estat el motiu perquè blanencs i visitants hagin tingut l’ocasió de passar una estona força entretinguda.

Canvis del Food Truck Tour Festival al 2017

De les dues experiències, la que s’ha estrenat coincidint amb el primer cap de setmana d’octubre ha estat el Food Truck Tour Festival, organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’empresa Berkana Eventos. Amb l’objectiu d’aportar nous incentius al municipi i veure com funcionava, el festival ha estat funcionant dissabte i diumenge. Aquesta nova tendència culinària sobre rodes darrerament s’està posant molt de moda, i guanya adeptes tant pel que fa a públic que hi assisteix com a emprenedors que decideixen apuntar-s’hi.


1er Food Truck Tour Festival, dissabte a la tarda
Ajuntament i empresa col·laboradora han fet un balanç positiu del resultat de l’experiència, si bé ja s’ha avançat que de cara al 2017 s’hi introduiran canvis per millorar-la. Enguany es tractava precisament de fer una prova pilot, veure com funcionava i plantejar primer si se li donava continuïtat de cara a l’any vinent, i després valorar com havia funcionat.

En aquest primer sentit, la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses, Dafne Galvany, ha avançat que la iniciativa ha estat molt ben rebuda pels blanencs i visitants i ha tingut un molt bon punt d’arrencada, per aquest motiu se li vol donar continuïtat de cara al 2017. Ara bé, també s’ha valorat que caldrà estudiar la possibilitat de canviar-ho de data o d’emplaçament.


Aquest darrer extrem es tornarà a treballar més endavant, quan es plantegi el calendari d’esdeveniments per al 2017. Sumant els visitants que ha tingut l’experiència dissabte i diumenge, consistori i empresa han coincidit en assenyalar que hi ha hagut al voltant d’unes 5.000 persones.

La Festa de Holi i el concert amb Mala Vida, principals reclams

Seguint aquesta valoració, els dos moments en què hi ha hagut una major afluència de públic en el Food Truck Tour Festival de Blanes han estat dissabte a la tarda i el mateix dia al vespre i la nit. A la tarda el principal reclam va ser la Festa Holi, una altra experiència festiva que darrerament està creant molts adeptes arreu del món, i que a Blanes ja es va experimentar en un acte públic a principis d’estiu, amb la Color Blanes X Runners, que va tenir lloc el passat 10 de juliol, i que va finalitzar precisament a l’antic camp de futbol d’Els Pins on també s’ha emplaçat aquests dies el Food Truck Tour.


Inici de la Festa Holi
La Festa Holi va atraure centenars de persones, majoritàriament nens i nenes acompanyats de la seva família i amics, així com gent jove que no va voler perdre’s l’ocasió de reproduir sobre el seu cos els colors de l’arc iris a ritme de música. Des del matí les bosses amb els pols de diferents colors per participar en la festa es van estar venent a bon ritme, fins al punt d’esgotar l'estoc que s’havia previst.


Ja al vespre-nit, el concert amb el grup Mala Vida, que fa versions de pop-rock espanyol, també va moure un gran nombre de públic, posant un punt i final prou intens a la jornada del dissabte. El Food Truck Tour Festival de Blanes ha inclòs la participació de 20 roulottes amb una selecta varietat d’estils culinaris, completat per diverses parades d’articles de pell, bijuteria, complements i artesania, així com animació i música.


Data de realització: 10/03/2016 | Data de la darrera actualització: 10/03/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300