Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aula Blanes enceta nova temporada amb el 2on Cicle d’Àgora Jove i el 7è Cicle de Conferències


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/04/2016 09:24:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesAula Blanes enceta nova temporada amb el 2on Cicle d’Àgora Jove i el 7è Cicle de Conferències

Àgora Jove començarà l’11 d’octubre i el cicle de xerrades el dia 18, amb la que du per títol “La Màgia: l’art de l’engany?”, a càrrec del mag Fèlix Brunet

Coincidint amb aquest mes d’octubre, l’associació Aula Blanes reprèn l’activitat i enceta nova temporada amb dues propostes que es concreten en el 7è Cicle de Conferències i el 2on Cicle de l’Àgora Blanes. Totes dues activitats tindran lloc a la Biblioteca Comarcal de Blanes, amb qui l’entitat manté un estret vincle de col·laboració.

Àgora Jove comença l’11 d’octubre

Igual que en les darreres edicions, el conveni amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes CEAB-CSIC permet garantir l’alt nivell de divulgació en ciència. Aula Blanes considera les dues col·laboracions claus per continuar amb l’objectiu de la divulgació del coneixement i l’impuls al pensament crític. De tots dos cicles, el primer en arrencar serà Àgora Jove. Ho farà el dimarts 11 d’octubre a les 19 h a la Sala d’Actes Roberto Bolaño, amb entrada lliure i gratuïta.


El cicle d’Àgora Jove és un una activitat dirigida a joves de més de 15 anys que pretén acompanyar-los en el pensament crític i la filosofia d’allò quotidià. La novetat d’aquesta temporada es centra en intentar incorporar l’acció creativa al pensament crític. Els i les joves de l’Àgora comptaran amb Cristina Fernández per a generar un espai d’auto-gestió qeu aquest any es proposarà, a més de reflexionar, passar a l’acció.

El 18 d’octubre: “La Màgia: l’art de l’engany?”, amb el mag Fèlix Brunet

Per la seva banda, el 7è Cicle de Conferències s’inaugurarà la setmana següent, el dimarts 18 d’octubre a les 20 h, de nou a la Sala d’Actes Roberto Bolaño. Serà amb el mag Fèlix Brunet, que oferirà la xerrada “La Màgia: l’art de l’engany?”. Aquest darrer trimestre del 2016 també hi haurà una conferència amb la Doctora Núria Salàn (UPC) sobre la revolució de la tecnologia i materials del segle XX, i de cara al desembre la Doctora Helena González –The Big Van Theory- acostarà l’innovador món de l’epigenètica als assistents.


Des d’Aula Blanes s’han mostrat molt satisfets amb la programació d’aquesta nova temporada que arrenca ara, ja que la considera prou variada i, un any més, d’alt nivell tant per la divulgació com per la proposta per a joves. El compromís de l’entitat blanenca amb el coneixement i la divulgació, doncs, segueix ben viu i actiu.

Data de realització: 10/04/2016 | Data de la darrera actualització: 10/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300