Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els polítics de Blanes, protagonistes del nou magazine informatiu “Es Dijous”, que arrenca el 6 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/04/2016 12:02:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesEls polítics de Blanes, protagonistes del nou magazine informatiu “Es Dijous”, que arrenca el 6 d’octubre

S’emetrà el primer dijous de cada mes a Ràdio Blanes, i farà un repàs a l’actualitat del municipi, així com a aspectes històrics, identitaris i culturals de la vila

La graella de Ràdio Blanes, l’emissora municipal d’aquesta localitat, incorpora aquesta setmana un nou espai que porta temps gestant-se. Es tracta del programa Es Dijous, que s’emetrà el primer dijous de cada mes, i que s’estrenarà justament aquest dijous 6 d’octubre.Valentí Hinarejos, Jordi Grau i Marc Romero, l'equip d'"Es Dijous"
El nom del programa ja dóna pistes del localisme que reivindica per totes bandes, ja que a Blanes –igual que en altres municipis costaners catalans- encara se sala en la seva parla, motiu pel qual el programa es diu Es Dijous –sense accent- i no El Dijous. Es tracta d’un magazine informatiu d’una hora de duració que s’emetrà en directe, de 20 a 21 h de la nit, a través del 97.7 de la FM, i que també es podrà escoltar en streaming: http://radioblanes.cat/#/

Els polítics de Blanes, protagonistes del nou programa

L’actualitat informativa de Blanes és el fil conductor del nou espai, i un dels mitjans per parlar-ne el propiciaran les intervencions dels polítics del municipi, a qui es convidarà a participar en la tertúlia que hi haurà cada programa, en la seva part central. Intervindran en dos blocs per opinar, contrastar i aportar dades sobre els temes que es proposaran en viu i en directe.

El programa s’encetarà amb un recull de les notícies més destacades que s’han produït durant el mes anterior, en una secció que du per nom Si no has estat a Blanes has de saber... Després, comença el bloc 1 de la tertúlia política, a continuació del qual s’ofereix un mini-reportatge sobre què en pensa la gent o implicats sobre el tema escollit, seguit pel segon bloc de la tertúlia.


El temps de la tertúlia es tancarà amb un mini-espai: El Minut del Polític, on cada representant dels vuit partits municipals que hi ha actualment al consistori disposarà d’aquest temps per tancar intervenció. Per últim, els darrers minuts del programa els ocuparà un reportatge relacionat amb fets destacats de la història de la vila, esdeveniments pròxims, entitats del municipi o bé algun personatge conegut de Blanes.

Tres periodistes al servei de la informació local

L’equip humà de redacció i confecció del programa està format per tres periodistes amb una contrastada experiència en els mitjans audiovisuals i, en especial, en el periodisme radiofònic. Són un equip polivalent i versàtil que garanteix la producció íntegra de tots els aspectes que requereix la realització d’Es Dijous: els blanencs Jordi Grau i Valentí Hinarejos, i el blanenc d’adopció Marc Romero.


La proposta va sorgir per iniciativa dels tres companys del mitjà radiofònic que, de manera desinteressada i altruista, van elaborar aquesta proposta per oferir un espai informatiu de participació activa, i no tan sols per als representants del consistori, sinó també per a la ciutadania. El seu objectiu és que Es Dijous esdevingui una eina comunicativa de participació que va més enllà d’una tertúlia política.

Aquest és el punt d’arrencada d’un projecte que també té la vocació de ser un servei públic i de créixer, transformar-se amb el temps. En aquest sentit, Es Dijous podria considerar-se el punt de partida de futures incursions radiofòniques que tenen la participació ciutadana com un dels principals objectius a complir i propiciar.Data de realització: 10/04/2016 | Data de la darrera actualització: 10/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300