Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El paper de les famílies en la Salut Mental


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2016 06:15:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEl paper de les famílies en la Salut Mental

La Biblioteca Comarcal ha allotjat aquesta tarda una conferència organitzada amb motiu de la Setmana Commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental

Blanes ha allotjat aquesta tarda de dimecres la primera de les dues activitats que es faran en aquest municipi formant part de la Setmana Commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental, que s’està celebrant arreu del territori gironí del 3 al 10 d’octubre. En aquesta localitat, els actes han començat avui amb una xerrada que ha tingut lloc a la Sala d’Actes Roberto Bolaño, presentada per Maria Combalia, presidenta de l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques.


Javier Merino, Maria Combalia, Miquel Lupiáñez, Conxita Boldú
Lurdes Rodríguez i Mario Ros
Després de donar la benvinguda, el nucli de la conferència ha anat a càrrec del doctor Javier Merino, psiquiatra del Centre de Salut Mental de Blanes, Institut d’Assistència Sanitària, que ha parlat sobre el paper de les famílies en la Salut Mental. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor d’Acció Social, Mario Ros, així com treballadores d’aquesta àrea i del Centre de Salut Mental; Lurdes Rordríguez i Conxita Boldú, respectivament.


Després d’aquesta xerrada, l’altra activitat que s’acollirà a Blanes tindrà lloc divendres vinent al matí, al Centre de Dia de Blanes. Es tracta d’una Jornada de Portes Obertes que començarà a les 10’30 h, amb l’objectiu de conèixer millor els serveis que s’ofereixen en aquest centre, així com la mateixa instal·lació, emplaçada a l’Ambulatori 2 de La Plantera. Enguany el lema del cicle commemoratiu és Prevenció, la clau de l’equilibri.


Els actes de la Setmana Commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental van començar dilluns passat al migdia a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, amb la presentació del Premi de Relats Breus i Vídeorelats sobre Salut Mental. En total, s’han programat una vintena d’activitats que s’allotjaran a Blanes, Girona, Palafrugell, Figueres, Santa Coloma de Farners, Ripoll i Olot.

Data de realització: 10/05/2016 | Data de la darrera actualització: 10/05/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300