Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca l’Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2016 05:33:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca l’Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes

Aquesta tarda s’han jugat els primers partits després de la presentació oficial matinal amb els 16 equips de 7 països: Espanya, Itàlia, Suïssa, França, Portugal, Alemanya i Anglaterra

L’Eurockey Cup U17, el Campionat d’Europa oficiós de clubs d’aquesta categoria en hoquei patins, ha tornat aquest dijous a Blanes en una nova edició, la tercera consecutiva que es juga en aquesta localitat de la Costa Brava. Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de la competició, que es jugarà a partir d’avui i fins el proper diumenge 9 d’octubre a la Ciutat Esportiva Blanes.


Joel Comas, regidor d'Esports, durant la presentació de l'Eurockey Cup U17
Fotografia: Eurockey Cup U-17
La presentació l’han encapçalat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, acompanyat del director de MIC Sports Services, Juanjo Rovira. També han participat en l’acte inaugural el regidor d’Educació i Participació Ciutadana, Albert Sanz, i el director del torneig, Francesc Gil.


Equips participants en la competició - Fotografia: Eurockey Cup U17
Joel Comas ha convidat als joves esportistes europeus a gaudir dels nombrosos atractius que té aquesta vila de la Costa Brava, així com de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Blanes, un equipament de primera qualitat. En aquest mateix sentit, el regidor d’Esports s’ha mostrat satisfet perquè l’organtizació de la competició hagi escollit Blanes per tercer any consecutiu perquè allotgi un torneig d’aquesta magnitud.

16 equips europeus procedents de 7 països

Els protagonistes de la presentació, com no podia ser d’una altra manera, han estat els jugadors dels 16 equips que hi concorren, que provenen d’un total de 7 països europeus. D’aquest total, 3 són catalans: el CP Manlleu –vigent campió de la competició-, l’Arenys de Munt –campió de l’estat espanyol-, i l’ICG Software Lleida, sotscampió. Per la seva banda, a nivell estatal també participa l’equip gallec HC Liceo.


Partit CP Manlleu, el vigent campió, contra el SCRA Saint Omer
Fotografies: Ajuntament de Blanes
Itàlia i Portugal estan representades per tres equips. L’ASD Viareggio és el campió italià, mentre que Hoquei Roller Bassano i Hockey Valdagno van acabar segon i tercer. Respecte als equips portuguesos, hi són SL Benfica, CD Paço de Arcos i HC Braga, segon, tercer i quart respectivament. La competició que s’allotja aquests dies a Blanes també compta amb el SCRA Saint Omer i el RHC Lyon, campió i subcampió de França, el HSV Krefeld i el RSC Darmstadtd d’Alemanya amb els campions de Suïssa, el RHC Uri, i el d’Anglaterra, l’Herne Bay United.


Primers enfrontaments de la competició

L’Eurockey Cup U17 d’aquest 2016 ha arrencat aquesta tarda a les 4 amb els dos primers partits internacionals. El CP Manlleu ha jugat contra el SCRA Saint Omer de França, i l’SPV Viareggio d’Itàlia s’ha enfrontat amb l’HSV Krefeld d’Alemanya a les pistes blava i vermella respectivament. Els darrers partits de la jornada s’emplacen a ¾ de 8 del vespre, després que s’hauran jugat vuit partits.


Partit SPV Viareggio-HSV Krefeld
La competició es reprendrà divendres a les 9 del matí simultàniament a les dues pistes, amb sengles encontres repartits al llarg de tot el dia: vuit durant el matí i vuit altres al llarg de la tarda. Dissabte s’aniran disputant les primeres semifinals classificatòries i el diumenge 9 d’octubre a les 10’45 h la final per dirimir les places 3a i 4a, mentre que a les 12’30 h tindrà lloc la final per proclamar el campió i sotscampió.


Data de realització: 10/06/2016 | Data de la darrera actualització: 10/27/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300