Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert Solidari de Jazz i Soul a benefici d’Oncolliga Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2016 09:00:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert Solidari de Jazz i Soul a benefici d’Oncolliga Blanes

El dissabte 8 d’octubre a les 21 h el Jardí Botànic Marimurtra acull una doble actuació musical a benefici d’Oncolliga, a càrrec de la Banda Minerva i Víctor Branch: dos concerts al preu d’un

L’emblemàtic entorn del Templet de Linné, al Jardí Botànic Marimurtra, serà aquest dissabte 8 d’octubre l’escenari que allotjarà un Concert Solidari a benefici d’Oncolliga Blanes. Es tracta d’una doble actuació de música Jazz i Soul, que s’ofereix al preu d’una, 20 €, per una causa solidària, una entitat que està al costat de les persones que pateixen càncer, així com dels seus familiars.


Dos dels membres de la Banda Minerva, acompanyats del
cantant Víctor Branch (en el centre de la imatge), al Templet de Linné
El concert solidari comptarà amb la participació de la Banda Minerva i el cantant Víctor Branch. Si bé la doble actuació començarà a les 9 de la nit, el Jardí Botànic Marimurtra obrirà portes a 2/4 de 8 del vespre perquè així la gent pugui aprofitar per picar alguna cosa abans que comenci i visitar el jardí quan el sol ja s’ha post. Tots els beneficis que es recolliran en la vetllada benèfica –venda d’entrades i consumicions- aniran destinats íntegrament a Oncolliga Blanes, l’organitzador de l’acte.

La Fundació Oncolliga Girona té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer, així com els seus familiars, en l’àmbit del territori gironí. L’entitat dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars durant el procés de la malaltia, posa recursos a l’abast dels malalts oncològics per a millorar les seves condicions de vida, promou hàbits saludables, i fa difusió d’informació sobre temes referents a la malaltia oncològica.


Val a dir que la Fundació Carl Faust, que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra, col·labora cedint el recinte de manera totalment gratuïta, i que tant el seu personal com el d’Oncolliga treballaran de franc aquest dissabte amb motiu del concert. També han donat suport a l’experiència Cava Ses Vernes i Cervesa Marina.


Data de realització: 10/07/2016 | Data de la darrera actualització: 10/07/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300