Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una mostra de Circ, Teatre, Música i Cinema presenta la nova temporada del Casal Jove Morralla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2016 12:24:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una mostra de Circ, Teatre, Música i Cinema presenta la nova temporada del Casal Jove Morralla

El nou curs 2016-2017 potencia els tallers que més s’han consolidat: teatre, circ i cinema, així com altres disciplines com dibuix manga, confecció de mandales, entre d’altres

El vespre d’aquest passat divendres es va presentar al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu de Blanes la nova programació que correspon al curs 2016-2017, i que es començarà a impartir a partir de la setmana vinent. L’acte el van presentar els membres de l’equip educatiu i els monitors que s’encarregaran dels 10 tallers que configuren la nova temporada.


Per fer encara més viu i entenedor el contingut dels diferents tallers, la presentació va consistir en una mostra de Circ, Teatre, Música en viu i Cinema, les principals disciplines artístiques que s’hi imparteixen. En aquest nou curs es seguiran oferint els tallers que van estar funcionant millor durant la passada temporada: Teles i Trapezi, Teatre, Fimo, Scarpbooking, Creació de Mandales, Cinema i Dibuix Manga.


Les novetats són els tallers de Perxa Xinesa i Mà a Mà, dues disciplines circenses que s’afegeixen a la de Teles i Trapezi que es continuaran fent. Per contra, en relació a l’anterior curs, s’han deixat de fer els d’Acrobàcia i Dansa Africana. Els organitzadors dels tallers han volgut potenciar els tallers que més s’han consolidat com a distintiu del Morralla, Espai Creatiu per la seva vessant escènica i creativa.

Festa de Circ, Teatre, Cinema i Música en viu per presentar el nou curs

Més que una presentació pura i dura, l’estrena de la nova temporada va esdevenir ahir al vespre en una festa, començant per una mostra de les dues noves propostes del món del circ: Mà a Mà i Perxa Xinesa. També van actuar membres del grup de Teatre i de Teles, aconseguint captivar i sorprendre amb el seu art als assistents.


La vetllada es va completar amb la projecció del curtmetratge titulat L’interrogatori, un thriller en clau d’humor dirigit per Carles Torrent, i que van realitzar els alumnes del Curs de Cinema que imparteix Albert Arribas. Per a la confecció del curtmetratge, a banda de diverses col·laboracions tant darrera com davant les càmeres, també es va comptar amb el suport de Waldo Produccions.

El regidor de Joventut, Joel Comas, va encapçalar la presentació acompanyat per diversos regidors i regidores de l’Ajuntament. També van assistir un bon nombre de joves, la major part futurs alumnes dels cursos i tallers, així com amics i familiars que volien conèixer-los de més a prop o, fins i tot, acabar de prendre la decisió d’inscriure-s’hi.


L’aposta per les arts escèniques continua sent el principal ingredient que caracteritza la major part dels tallers que s’ofereixen al Morralla, Espai Creatiu, tot i que també n’hi ha d’altres matèries. Aquests són els 10 tallers i cursos:

Teles i Trapezi: Una manera de gaudir i posar-se en forma a l’hora de la manera més artística, fent acrobàcies a la tela i/o en el trapezi sota les expertes lliçons de la trapezista Sara Fanlobayo. Costa 35 €/mes i es fa en dos horaris: els dimecres al matí de 10’30 a 12’30 h i els dimarts a la tarda de 19 a 21 h.


Teatre: Proposa fer fora la vergonya per descobrir l’actor o actriu que cada persona duem dins, passant també a formar part del grup de teatre del Morralla. Impartit per Laura Fossati, costa 25 €/mes i s’imparteix els dimarts i dijous de 17 a 19 h.

Dibuix Manga: Està organitzat amb el suport de l’Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes (ACAB), i s’hi pot aprendre o seguir millorant aquesta modalitat de còmic japonès que tants adeptes té. Costa 15 €/mes i es fa els divendres de 18 a 20 h.


Scrapbooking: S’hi aprenen les tècniques de l’Scrapbooking: decorar, enganxar, retallar i estampar per conservar històries personals i familiars i records en àlbums, entre d’altres. Costa 24 €/mes i es fa els dimecres de 19 a 21 h.

Mà a Mà: És un dels nous tallers que s’impartirà, i treballa els equilibris amb la mà, poden realitzar figures increïbles amb el company o companya, en l’eix de la vertical. S’imparteix els dimecres a la tarda, de 19 a 21 h, i costa 40 €/mes.

Confecció de Mandales: Un toc d’espiritualitat oriental centrat en aprendre la tècnica de pintar mandales, que ajuda a conèixer-se millor a través de la creació i l’expressió plàstica. Costa 20 €/mes i es farà cada dimarts de 18’30 a 21 h.


Curs de Cinema: L’imparteix el jove cineasta blanenc Albert Arribas, que ensenyarà a comprendre i desenvolupar els diferents rols que fan falta per a realitzar una producció cinematogràfica: director, guionista, càmera, etc. És gratuït, inclou el material i s’impartirà els dimecres de 17’20 a 19’20 h.

Taller de Fimo: Per aprendre a fer tot tipus de manualitats amb el fimo: arrecades, penjolls, caixes, ornamentació, decoració, etc. S’hi inclouen les eines, però el material va a part. Costa 10 €/mes i es farà els dijous de 18 a 21 h.

Perxa Xinesa: És l’altre nou taller d’aquest curs, i s’hi aprèn a fer acrobàcies sobre el pal, caigudes, salts i altres habilitats: el circ en estat pur que tot amant d’aquesta disciplina no es pot perdre. S’impartirà els dimecres de 19 a 21 h i costa 40 €/mes.


Tarda de Circ: És un punt de trobada per aprendre i compartir coneixements de circ. Per això, el taller està adreçat a què es pugui aprofitar l’espai i la companyia per entrenar malabars, monocicle, slackline, trapezi, teles, etc. És de franc i s’hi pot participar cada dijous de 17 a 21 h.

Més informació: salamorralla@gmail.com i al Tel 972 330 711. Horari d’obertura Morralla: de 17 a 21 h, Avinguda de l’Estació 70, nau 4.


Data de realització: 10/08/2016 | Data de la darrera actualització: 10/08/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300