Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’IGC Software Lleida guanya la seva primera Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/10/2016 10:28:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’IGC Software Lleida guanya la seva primera Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes

L’equip s’ha estrenat com a campió de la competició europea coincidint amb l’any del seu debut després de derrotar l’invicte Arenys de Munt, sots-campió, per 4 gols a 2

Una intensa i emocionant jornada, en què es van dirimir les quatre primeres posicions de la classificació, va tancar ahir diumenge una nova edició de l’Eurockey Cup U17, que s’ha estat disputant durant els darrers dies a la Ciutat Esportiva Blanes per tercer any consecutiu. Finalment, aquest 2016 ha estat l’equip de l’IGC Software Lleida qui s’ha encarregat d’aixecar la copa de campions.


L'IGC Software Lleida, nou campió de l'Eurockey Cup U-17
Fotografies: Eurockey Cup
Es tracta de la primera vegada que l’equip de la terra ferma ha aconseguit aquest títol europeu, coincidint precisament amb l’any del seu debut en la competició. Els lleidatans van proclamar-se guanyadors després de derrotar per 4 gols a 2 l’equip de l’Arenys de Munt, que fins llavors havia estat invicte, sense haver perdut cap dels partits que havia jugat.

L’IGC Softare Lleida, nou campió de l’Eurockey Cup U17

Prova de la potència de l’Arenys va ser que el partit de la final es va encetar amb domini dels barcelonins, que es van avançar ja en el primer minut de l’encontre amb un gol d’Àlex Joseph. L’equip del Maresme va mantenir aquest avantatge fins que, a un minut perquè es xiulés la final de la primera part, el lleidatà Jordi Badia va aconseguir igualar el resultat.


Els jugadors del Lleida, durant la final per proclamar-se campions
Ja a la segona part, el Lleida va entrar disposat a guanyar, arrasant a la pista i fent vibrar al públic assistent a la pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes. Així va ser com va pujar el 2 a 1 en el primer minut de joc de la mà de Pol Besolí. Més tard, Aleix Domènech va aprofitar un penalty per empatar de nou el partit, arribant al tram final amb tot encara per decidir. En el minut 10, de nou a través de les encertades mans de Pol Besolí, el Lleida es va tornar a avançar.

Amb la victòria cada vegada més possible, l’IGC Software va redoblar esforços, mentre l’Arenys de Munt no es donava precisament per vençut i continuava plantant cara als contrincants. Els barcelonins, però, no tenien ja res a fer, i un darrer i definitiu gol de Pol Mestres executat de manera brillant després d’un trepidant contraatac va situar el 4 a 2 definitiu al marcador, atorgant el títol als lleidatans.

El Benfica i el Manlleu, 3er i 4rt classificats

El trepidant partit entre el Lleida i l’Arenys de Munt es va jugar després que la jornada matinal a la Ciutat Esportiva Blanes ja havia començat marcada per l’emoció de dirimir quins equips s’endurien les honroses 3a i 4a posicions. El partit va enfrontar el CP Manlleu, fins ahir vigent campió, amb els portuguesos de l’SL Benfica, que es van acabar imposant per 2 gols a 4.


Els jugadors del Benfica, durant el partit per dirimir la 3a i 4a places
D’aquesta manera, els del Manlleu es van haver d’acontentar amb la quarta posició, mentre que els portuguesos es van situar a la tercera plaça. El partit va començar amb uns primers minuts de tempteig mutu entre les dues formacions, amb intents que no acabaven de deixar clar qui podria acabar dominant a l’altre. Als 15 minuts de joc, Oriol Ramírez va fer avançar al Manlleu i, poc després, un potent tir de Roc Pujadas des del centre de l’àrea va aixecar un més que prometedor 2 a 0.

Amb tot, va ser un miratge, perquè poc abans que s’esgotés el temps de la primera part el partit va canviar totalment de color. A tres dècimes perquè acabés, l’SL Benfica va disposar d’un penalty al seu favor que João Maló va aprofitar per superar la porteria de Miquel Castro i situar el 2 a 1 al marcador. Ja al segon temps, el Manlleu va perdre potència gràcies a la defensa individual que va imprimir en tota la pista.


Cerimònia de cloenda de l'Eurockey Cup U-17 del 2016
La seva participació en atac es va veure limitada, de manera que l’equip portuguès va aprofitar per donar-li la volta al marcador. Diogo David i de nou el mateix João Maló van ser els autors dels dos següents gols. Amb el 2 a 3 en contra, el Manlleu va intentar per tots els mitjans empatar el partit, però els esforços de l’equip no van donar els seus fruits, i finalment es van haver de conformar amb el quart lloc després de jugar un torneig pràcticament impecable.


L’Eurockey Cup U17, el Campionat d’Europa oficiós de clubs d’aquesta categoria en hoquei patins, ha aplegat durant quatre dies el bo i millor d’aquest esport a la Ciutat Esportiva Blanes. La competició es va encetar dijous a la tarda i es va tancar ahir al migdia amb l’entrega de premis. Han participat 16 equips procedents d’un total de 7 països europeus, dels quals tres eren catalans, precisament els tres que han accedit a les finals per les quatre primeres places: el Lleida, l’Arenys de Munt i el Manlleu, campió, sots-campió i quart classificat respectivament.


Data de realització: 10/10/2016 | Data de la darrera actualització: 10/27/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300