Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diversos cossos d’emergència intervenen en l’atenció i evacuació en helicòpter d’una víctima a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2016 09:41:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESDiversos cossos d’emergència intervenen en l’atenció i evacuació en helicòpter d’una víctima a Blanes

Un home ha caigut a un pati interior quan estava manipulant una antena en un terrat, i se l’ha traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron amb ferides greus

Aquesta tarda-vespre de divendres ha hagut de ser evacuat en un helicòpter medicalitzat un veí de Blanes que ha patit greus ferides després de caure a un pati interior quan estava manipulant una antena en un terrat. L’avís l’han rebut efectius de la Policia Local de Blanes quan passaven pocs minuts de 2/4 de 6 de la tarda.


Immediatament, s’han traslladat al lloc de l’accident diversos efectius de cossos de seguretat i emergències: Policia Local, Servei d’Emergències Mèdiques -amb dues dotacions: una ambulància i un helicòpter medicalitzat-, Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat. Quan han arribat, han trobat l’home estès al terra d’un pati interior i conscient, però afectat per greus ferides.


Donada la considerable alçada a què es trobava, i un cop rebudes les primeres atencions mèdiques, els bombers han evacuat la víctima amb l’ajut d’una escala retràctil, a l’extrem de la qual hi havia el llit de seguretat per fer el trasllat amb totes les garanties. Posteriorment, se l’ha evacuat amb una ambulància medicalitzada fins el lloc on ja havia aterrat un helicòpter del SEM.


El transport aeri ha dut la víctima a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona, on es completaran les primeres atencions rebudes a Blanes. En aquest sentit, un primer pronòstic apunta que l’home ha patit una fractura en una de les cames, i podria ser que també hagués patit una lesió medul·lar, extrem que està encara per confirmar.


L’emergència s’ha donat per conclosa pels volts de les sis de la tarda, quan l’helicòpter ha aixecat el vol en direcció al centre hospitalari de Barcelona. Per poder fer aquest trasllat, la unitat aèria del SEM ha aterrat a l’aparcament de zona blava que hi ha al costat de l’Hospital-Asil Sant Jaume, situat molt a prop de l’indret on s’ha produït la caiguda, al barri del Control-Horta de la Perla.

Data de realització: 10/14/2016 | Data de la darrera actualització: 10/15/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300