Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Brams i la Banda del Col·legi Santa Maria de Blanes porten “Aquesta remor que se sent” dissabte al Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/02/2016 11:38:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesBrams i la Banda del Col·legi Santa Maria de Blanes porten “Aquesta remor que se sent” dissabte al Teatre

En la primera part Brams versiona les seves cançons en format acústic i a la segona part, acompanyats de la banda, fan un repàs als temes més emblemàtics d’aquest grup de rock català

La programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud d’aquest darrer trimestre del 2016 està portant a la sala de Blanes espectacles únics i irrepetibles, que ofereixen l’oportunitat de veure junts ingredients que fins ara calia trobar per separat. Després de l’anterior experiència que va unir al cantautor Isaac Ulam i el Cor de Cambra Sota Palau, la propera ocasió tindrà lloc aquest proper dissabte 5 de novembre a la nit, amb l’espectacle que ja ho diu tot amb el seu nom: Aquesta remor que se sent.


Espectacle "Aquesta remor que se sent" amb Brams
Ideat pel grup Brams, la llegendària banda de rock català fundada al 1990 que compta amb una àmplia trajectòria a l’esquena, es tracta d’un concert que compta amb dues parts igual d’atractives. En primer lloc, Brams versiona cançons seves en format acústic i en la segona s’hi afegeix una banda formada per instrumentistes de vent i percussió que els acompanya per executar alguns dels seus temes més emblemàtics, que ja han esdevingut en himnes de la societat del segle XXI: L’últim tirabol, La plaça, Sóc d’un país, Pólvora, Vull per demà, etc.

Brams i la Banda del Col·legi Santa Maria, una experiència única

En el cas de Blanes, qui acompanyarà dalt l’escenari al conegut grup Brams serà una formació molt estimada en aquesta població, que compta amb més de mig segle d’història: la Banda del Col·legi Santa Maria. I és que la idea de la formació de rock català és anar més enllà d’un concert i convertir-lo en un potent projecte pedagògic i cultural que compta amb la directa i còmplice implicació dels músics, que gaudeixen d’una experiència irrepetible.


Concert de Nadal Banda del Col·legi Santa Maria
La música de Brams, que habitualment ja és prou punyent perquè fa crònica i crítica de l’actualitat, pren encara molta més força amb la música de la banda al darrere. Per això, cap espectador que hagi assistit a Aquesta remor que se sent no pot arribar a dir que hagi sortit indiferent de cadascuna de les funcions que ja s’han fet arreu de Catalunya abans d’arribar a Blanes.

Es tracta d’una experiència que transcendeix com una mostra de la fusió entre fronteres, estils i gèneres musicals. Requereix l’adaptació dels dos grups i s’erigeix així com un dels projectes més singulars i imaginatius que es poden trobar avui dia al panorama musical català. Estrenat a la Patum de Berga de 2012, l’espectacle també es va incloure als actes de la Fira Mediterrània d’aquell mateix any a Manresa, així com en posteriors esdeveniments singulars que s’han anat fent.


"Aquesta remor que se sent" - Fotografia: Àlex Carmona
En el cas de Blanes, Aquesta remor que se sent tindrà encara més sentit que mai tenint en compte la llarga experiència amb què compta la Banda del Col·legi Santa Maria, dirigida actualment per Jordi Sacristán. La formen nois i noies d’entre 8 i 18 anys d’edat, units per la seva estimació a la música i la finalitat d’aprendre plegats, de formar-se a l’hora com a persones. Fundada l’any 1965, és coneguda per ser la primera cobla infantil que va haver-hi a Catalunya. Avui dia, és estrany que alguna formació d’arreu del territori català no compti amb algun músic de Blanes.

L’espectacle Aquesta remor que se sent tindrà lloc al Teatre de Blanes aquest proper dissabte 5 de novembre a partir de les 21 h. El preu de l’entrada és de 18 € i, a banda de poder-la adquirir en taquilla, també es pot fer online a través d’aquest enllaç: http://www.teatredelacostabravasud.cat/500/2/musica/aquesta-remor-que-se-sent.-brams-amb-la-banda-del-col.legi-santa-maria-de-blanes/
Data de realització: 11/02/2016 | Data de la darrera actualització: 11/02/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300