Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Aspronis estrena nova pàgina web


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2016 10:01:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Donació a AspronisLa Fundació Aspronis estrena nova pàgina web

Forma part dels nous reptes, canvis i millores més immediates de l’entitat, que el passat mes d’octubre va encapçalar al Teatre de Blanes la jornada “ASPRONIS Futur”

A partir d’ara la Fundació Aspronis compta amb una nova eina per donar a conèixer el gran i variat cabdal d’activitats que organitza i coordina. Es tracta de la nova plana web, que ha posat en marxa aquesta setmana: http://www.aspronis.com/, i que constitueix un esgraó més en la nova etapa d’engrescadors canvis en què es troba immersa l’entitat, recentment fusionada en una de sola que suma les fundacions Aspronis i El Vilar.

La nova web inclou en la primera plana d’arrencada les notícies més destacades, així com una galeria de fotografies dinàmica on els protagonistes són els seus usuaris a través de les activitats laborals, lúdiques i esportives. Es tracta que sigui la nova eina que permeti a la gran comunitat que forma part de la fundació poder mantenir-se en constant contacte, així com poder dir-hi la seva a través d’aquest canal de comunicació.


Jornada "ASPRONIS Futur", 22 d'octubre
La seva posada en marxa és un dels ingredients que forma part dels nous reptes, canvis i millores més immediates que afronta l’entitat. Bona part d’aquests projectes es van donar a conèixer a finals del passat mes d’octubre, en una intensa i engrescadora jornada que es va allotjar al Teatre de Blanes, ple de gom a gom, i presentat sota l’engrescador títol d’ASPRONIS Futur

Data de realització: 11/12/2016 | Data de la darrera actualització: 11/12/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300