Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà el gener de 2017 el IV Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/14/2016 04:39:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

HANDBOL FEDERACIOLa Ciutat Esportiva Blanes allotjarà el gener de 2017 el IV Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol

Avui s’ha presentat a la Diputació de Girona la competició, que mobilitzarà més de 2.000 esportistes d’arreu de l’estat espanyol, i que també tindrà com a seus Lloret i Malgrat

Des que la Ciutat Esportiva Blanes es va posar en marxa ara fa cinc anys ha allotjat periòdicament grans esdeveniments que han portat a aquest municipi de la Costa Brava esportistes d’arreu del territori català, espanyol i internacional. Un dels més propers és el què s’ha presentat avui al matí a la Diputació de Girona: el IV Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol, que tindrà lloc del 2 al 7 de gener de 2017.


Presentació del Campionat d'Espanya de Seleccions d'Handbol 2017
A banda de la Ciutat Esportiva Blanes, la competició també s’allotjarà a Lloret i Malgrat, entre d’altres, i mobilitzarà més de 2.000 jugadors i jugadores d’handbol d’arreu de l’estat espanyol en diferents categories. Per això, s’espera l’assistència de prop de 8.000 persones sumant esportistes i acompanyants. Entre les diferents personalitats que han participat en l’acte de presentació també s’hi comptava el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, juntament amb el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; i el representant territorial a Girona de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols.


Personalitats assistents a l'acte de presentació, entre ells
el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Blanes, Joel Comas
També han assistit el president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Francisco Blázquez i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral. Tots ells han remarcat la importància d’aquest campionat a nivell esportiu, ja que hi estaran representats el bo i millor de l’handbol base. Es disputaran més de 300 partits, que emparellaran les diferents categories de les seleccions masculines i femenines de Catalunya, València, Andalusia, Euskadi, Aragó, Astúries, Canàries, Navarra i Castella La Manxa.


Sorteig dels partits dels equips participants
Precisament l’acte de presentació d’avui al matí s’ha tancat amb el sorteig dels emparellaments de les seleccions, comptant amb un convidat d’autèntic luxe, el gironí Jordi Ribera, seleccionador d’Handbol de l’estat espanyol. El IV Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol està organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, la Real Federació Espanyola d’Handbol i el Consell Superior d’Esports espanyol. També compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, les Diputacions de Girona i Barcelona, així com els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Malgrat, entre d’altres.Data de realització: 11/14/2016 | Data de la darrera actualització: 11/16/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300